ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ
Ο …ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΝΤΗΝΙΑΚΟ

ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ (ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!)

ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ …ΣΕΛΕΚΟΥ

 

 

Δήλωση του Ηρακλή Δρούλια,

επικεφαλής του συνδυασμού  «Όραμα Δημιουργίας»

 

Όπως ήταν αναμενόμενο για τους γνωρίζοντες τις προβλέψεις του νόμου, απορρίφθηκε στο σύνολό της ως «νόμω αβάσιμη» η ένσταση κατά της συμμετοχής του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας και του επικεφαλής του στις δημοτικές εκλογές του Χαϊδαρίου.

Η κατάθεση της ένστασης ήταν η πιο προσχηματική από μια σειρά ενεργειών που έγιναν πριν αλλά και μετά τις εκλογές με χαρακτηριστική εμμονή και μοναδικό σκοπό να πλήξουν το κύρος και να αμαυρώσουν τη δική μου εικόνα ως επικεφαλής του συνδυασμού.

Οποιοσδήποτε αποφασίσει να εμπλακεί στη δημόσια ζωή γνωρίζει a priori ότι είναι εκτεθειμένος σε κάθε σχόλιο, σε κάθε έπαινο, σε κάθε κριτική αλλά και σε κάθε πιθανό καλοθελητή, ο οποίος δύναται να βομβαρδίζει την κοινή γνώμη με ψευδείς ειδήσεις, απλά και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.
Δυστυχώς συχνά στην εποχή μας, είναι πολύ εύκολο για κάποιους κακεντρεχείς και αποτυχημένους να επιδίδονται σε αγώνα σπίλωσης και συκοφάντησης οποιουδήποτε φωτογραφίζουν ως αντίπαλο στις επιδιώξεις τους.

Τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκομαι στο τιμόνι ενός πρωτοπόρου για τα ελληνικά δεδομένα οργανισμού, του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων και στη συνέχεια της νέας εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ. Παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, τη συρρίκνωση του προσωπικού και τους μειωμένους πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έχουμε αυτή την πενταετία παραδώσει περισσότερα από 100 νέα έργα σχολικών υποδομών, έχουμε εντάξει 85 έργα στο ΕΣΠΑ, έχουμε απορροφήσει περισσότερα από 250 εκατομμύρια ευρωπαϊκών πόρων. Όλες οι ενέργειες και αποφάσεις μας έχουν την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και η διαχείριση εκατοντάδων εκατομμυρίων δεν έχει αφήσει την παραμικρή σκιά, παρά το γεγονός πως προεκλογικά ορισμένοι προσπάθησαν διακαώς να «ανακαλύψουν» υποτιθέμενα σκάνδαλα.

Με αυτή την παρακαταθήκη αλλά και την εικοσαετή και πλέον ενασχόλησή μου με τα κοινά σε άλλους τομείς, αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου δημιουργώντας ένα συνδυασμό με νέα, άφθαρτα, πετυχημένα κοινωνικά και επαγγελματικά στελέχη για να δώσουμε στην πόλη μας καλύτερη προοπτική. Δυστυχώς, ορισμένοι θεώρησαν πως αυτό είναι προνόμιο μόνο κάποιων λίγων και εκλεκτών και δίχασαν για μία ακόμα φορά τους δημότες της πόλης μας, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τραυματίσουν τη δυναμική μας. Τελικά, το μόνο που κατάφεραν ήταν μία ακόμα χαμένη πενταετία για την ανάπτυξη του Χαϊδαρίου.


Για εμάς, ο αγώνας που ξεκίνησε με τη δημιουργία του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας δεν έχει τελειώσει. Άλλωστε έχουμε μάθει να δίνουμε πολλές μάχες. Είμαστε μία ομάδα που είναι έτοιμη να δώσει και άλλες μάχες, αφού δεν ανήκαμε ποτέ σε αυτούς που τα βρήκαν όλα έτοιμα, σε αυτούς που τους κληρονομήθηκαν δικαιώματα και τίτλοι. Έχουμε μάθει να διεκδικούμε και να κερδίζουμε με πολλή δουλειά, σκληρή προσπάθεια, υπομονή, επιμονή και στοχοπροσήλωση.

Θα είμαστε παρόντες στα δρώμενα της πόλης από τη θέση που μας έδωσε ο Χαϊδαριώτικος λαός και θα προσπαθήσουμε με τις προτάσεις μας να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, τα οποία δεν λύνονται με ψηφίσματα κατά νομοσχεδίων της κυβέρνησης και συναντήσεις με πρεσβευτές ξένων κρατών.


                                                  Ηρακλής Δρούλιας