HAIΔARISTAS & ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΔΑΦΝΙΟΥ

Για μια ακόμη φορά οι HaiΔaristas μας εξέπληξαν ευχάριστα διοργανώνοντας μαζί με τους Προσκόπους Χαϊδαρίου μια εθελοντική δράση που συνδύασε την οικολογική ευαισθησία και την ψυχαγωγία.

 

Την περασμένη Κυριακή, Χαϊδαριώτες αλλά και εθελοντές από όμορους δήμους, όλων των ηλικιών, συγκεντρώθηκαν στο άλσος Δαφνίου όπου τους υποδέχτηκαν οι διοργανωτές και μετά από σχετικές οδηγίες, χωρίστηκαν σε ομάδες προκειμένου να καθαρίσουν μια μεγάλη έκταση του δάσους. Ανάμεσά τους ήταν και ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας και κοινωνικής υπηρεσίας καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης Όραμα Δημιουργίας Ηρακλής Δρούλιας.

 

O κ. Δρούλιας που συμμετείχε μαζί με τα παιδιά του και πέρυσι στην ίδια δράση, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού που καλλιεργεί και ενισχύει το αίσθημα της ατομικής και συλλογικής μας ευθύνης απέναντι σε ευαίσθητους τομείς όπως είναι το περιβάλλον. Χορηγός της δράσης ήταν η Sanitas η οποία ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία προσφέροντας όλο τον εξοπλισμό. Οι διοργανωτές ανανέωσαν ραντεβού τους για την επόμενη δράση που θα γίνει πολύ σύντομα