Ο ΜΠΟΖΙΚΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΗ

 

 

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου και Επικεφαλής της παράταξης «Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι» κ. Ανδρέας Μποζίκας έθεσε εκτός συνδυασμού το μέλος και πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών της πόλης μας κ. Απόστολο Θεοφίλη.

Ο κ. Θεοφίλης δεν ήταν άγνωστο ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ακολουθούσε μια ανεξάρτητη πορεία, δεν συμμετείχε στις εκδηλώσεις της παράταξης του παρά τις σχετικές προσκλήσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα ενεργούσε και έπαιρνε θέσεις μέσο της δικής του πλατφόρμας, που ονομάζεται «Συνεργασία Πολιτών» και μάλιστα είχε προχωρήσει και στην ανάδειξη Γραμματέα του όλου εγχειρήματος.

Ο Ανδρέας Μποζίκας από την πλευρά του θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα εντός του συνδυασμού του και να προχωρήσει παρακάτω, έκανε προφανώς το αυτονόητο και… «εκπαραθύρωσε» τον Θεοφίλη από τον συνδυασμό. Να σημειώσουμε ότι ο Αποστόλης Θεοφίλης στις εκλογές του Μαίου είχε έρθει 4ος με 382 ψήφους στον συνδυασμό «Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι» και έπειτα από την παραίτηση του Τάσου Χαλκιά και την ορκωμοσία της Ειρήνης Λυμπουσάκη στο δημοτικό συμβούλιο, είναι ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού του.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:    


Χαϊδάρι,  28.12.2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Είναι γνωστό ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο συμπολίτης μας κ. Απόστολος Θεοφίλης συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας
«Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι».

Εδώ και λίγο καιρό ο κ. Θεοφίλης επέλεξε να ακολουθήσει την δική του αυτόνομη πορεία.
Ως εκ τούτου δεν ανήκει πλέον στην παράταξή μας.

                                                                             Ανδρέας Α. Μποζίκας
                                                                    Δημοτικός Σύμβουλος
                                                                     Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
                                                                       «Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι»