ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΕΣ...

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

 

Θρήνος και αβάσταχτος πόνος στις οικογένειες, τους συγγενείς και τους φίλους των δύο μοτοσυκλετιστών, που τόσο αναπάντεχα έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα. 

 

Είναι και οι δύο Χαϊδαριώτες σύμφωνα με την Τροχαία Αιγάλεω και πρόκειται για τον 26χρονο Γιάννη Μανιεδάκη (φωτο) και έναν 50χρονο οικογενειάρχη με 2 παιδιά, του οποίου τα στοιχεία δεν γνωρίζουμε ακόμα. Η Τροχαία Αιγάλεω, κάνει έκκληση για μάρτυρες.

 

Το τροχαίο δυστύχημα, συνέβη την Κυριακή 8/02/2015 στις 05.45' στην αρχή της αερογέφυρας στη Λ. Αθηνών στο ύψος του Περιστερίου. Αρχικά, ο νεαρός οδηγός της μοτοσυκλέτας, φέρεται να χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα και εγκαταλείφθηκε, ενώ έχασε τη ζωή του ακαριαία. Μπροστά στο συμβάν, σταμάτησαν διερχόμενα αυτοκίνητα για να δουν τι είχε συμβεί, ενώ λίγα λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο σημείο, έχασε τη ζωή του και ο 50χρονος ο οποίος -σύμφωνα με αρχικές εικασίες- βλέποντας ξαφνικά μπροστά του σταματημένα αυτοκίνητα, χτυπήθηκε από άλλο διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου επίσης τον εγκατέλειψε θανάσιμα τραυματισμένο.

Στο προφίλ του άτυχου Χαϊδαριώτη στο facebook, με την Κρητική καταγωγή οι φίλοι του, που μερικές ημέρες νωρίτερα διασκέδαζαν μαζί στο Χαϊδάρι, αφήνουν σπαρακτικά μηνύματα, ενώ και ο πατέρας του, παρακαλεί τους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν τι είδαν.

 

 

Αμεση ήταν και η κινητοποίηση της Τροχαίας Αιγάλεω, που ερευνά από την πρώτη στιγμή τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ενώ παράλληλα κάνει έκκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω στα τηλέφωνα 210-5326670 και 210-5326680.