ΠΡΟΣΛΗΨΗ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ως επιβεβλημένη κρίνεται από την δημοτική αρχή του Δήμου Χαϊδαρίου, η πρόσληψη 15 ατόμων με σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου που δεν θα ξεπερνά τους 2 μήνες. Κι αυτό, καθότι έχει καθυστερήσει η έγκριση του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του Υπ. Εργασίας για 5μηνη απασχόληση, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος μας.

Το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόσληψη 15 ατόμων για να αποφευχθεί το υπαρκτό ενδεχόμενο να ανασταλεί η λειτουργία Παιδικών Σταθμών, που εξυπηρετούν περισσότερα από 600 μικρά παιδιά.

Για την κάλυψη λοιπόν των εξαιρετικών αναγκών που έχουν προκληθεί από την καθυστέρηση έναρξης του προγράµµατος κοινωφελούς εργασίας και µέχρι την έναρξή του, σε συνδυασµό µε το γεγονός της καθυστέρησης έναρξης της διαδικασίας προγραµµατισµού προσλήψεων έτους 2015, κρίθηκε απαραίτητη η άµεση πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού:

5 ΥΕ Καθαριστριών

1 ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό (τραπεζοκόµος)

3 ΤΕ Βρεφονηπιοκόµων

6 ∆Ε Βοηθών Βρεφονηπιοκόµων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν υπερβαίνει τους δύο (2) µήνες, οι οποίοι θα ασχοληθούν στους Παιδικούς και βρεφονηπιακούς Σταθµούς του ∆ήµου.