"ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ"

Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου 26χρονου Χαϊδαριώτη Γιάννη Μανιεδάκη, ο οποίος την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην αερογέφυρα της Λ. Αθηνών στο ύψος του Περιστερίου. Ο κ. Κώστας Μανιεδάκης, μιλώντας στο "protothema.gr... είπε μεταξύ άλλων...:

«Πιστεύω ότι το τροχαίο ήταν σκόπιμο καθώς το σημείο που τράκαρε η μηχανή του γιου μου, είναι το μοναδικό σημείο που μπορούσε να τρακάρει επάνω σε όχημα, δεν μπορεί πουθενά αλλού γιατί θα το είχε αντιληφθεί. Ο γιος μου ήταν πολύ ικανός οδηγός».

Μάλιστα ο ίδιος κάνει λόγο για παλιές υποθέσεις της οικογένειας καθώς λόγω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, όπως αναφέρει, είχε πέσει θύμα εξαπάτησης χάνοντας αρκετά χρήματα από το οικογενειακό εργοστάσιο που διατηρούσαν με την επωνυμία «Αφοί Μανιεδάκης». 
...«Η εταιρία μας, Αφοί Μανιεδάκη, έφτιαχνε εξαρτήματα για τους δρόμους. Στο τέλος η εταιρία δεν πήγαινε καλά, αναδουλειές βλέπετε» αναφέρει στο protothema.gr ο κ. Μανιεδάκης.

Να θυμίσουμε ό,τι λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τον 26χρονο, στο ίδιο σημείο έχασε τη ζωή του με παράσυρση και εγκατάλειψη ακόμα ένας συμπολίτης μας. Για τα δύο θανατηφόρα τροχαία, ακόμα δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή.

[πηγή: protothema.gr]

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΕΣ... ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ