ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ

Ένας συμπολίτης μας, εργαζόμενος στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Χαϊδαρίου, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στην άσφαλο. Πρόκειται για τον 35χρονο Γιώργο Καπλάνη, ο οποίος δεν πρόλαβε να διασχίσει πεζός την Λ. Αθηνών (στο ύψος του κολυμβητηρίου) και παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφού διέσχισε το δρόμο και έφθασε στο πρώτο διάζωμα (οδεύοντας προς το κολυμβητήριο), δεν κατάφερε να περάσει και το δεύτερο κομμάτι της λεωφόρου με συνέπεια να παρασυρθεί και να τραυματίσει θανάσιμα από φορτηγό νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα. Ο οδηγός του βαρέως οχήματος φρέναρε, αλλά λόγω του μεγάλου φορτίου δυστυχώς δεν μπόρεσε να σταματήσει εγκαίρως.

Ο άτυχος άνδρας, είχε φύγει από το σπίτι του στο Χαϊδάρι στις 05.30 τα ξημερώματα και είχε πάει στην υπηρεσία πρασίνου όπου εργαζόταν στην οδό Φλουτζή και Ρίμινι (ο δρόμος προς τα Στρατόπεδα). Όπως συνήθιζε κάθε πρωϊ αγόραζε σάντουιτς από τον φούρνο "Χωριάτικο" και μετά επέστρεφε στην εργασία του.... το ίδιο έκανε και σε αυτό το μοιραίο πρωϊνό... Όμως δεν γύρισε ποτέ πίσω.

Μόλις έγινε γνωστό το δυστύχημα, τόσο οι συνάδελφοί του στο πράσινο όσο και στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου συγκλονίστηκαν κι όλοι έκαναν λόγο για ένα παιδί ιδιαίτερα εργατικό και με "ιδιαίτερες ικανότητες".

Συγκλονιστικό είναι επίσης το γεγονός, ότι η οικογένεια θρηνεί δικό της άνθρωπο για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού δεν έχουν κλείσει 6 μήνες από τότε που έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του παιδιού. Συλλυπητήρια στην οικογένεια.