teras

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΝΥ

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τις φρικαλεότητες που έκανε ο Βούλγαρος πα-τέρας, ο οποίος δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί. Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς του μικρού κοριτσιού, δήλωσαν την εξαφάνισή της... Από κει και ύστερα, οι διαρκείς αντιφάσεις και των δύο κίνησαν τις υποψίες των αρχών.... οι οποίες επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις του Βούλγαρου φίλου του ζευγαριού, είπε στους Αστυνομικούς (τις οποίες δημοσιεύει το ηλεκτρονικό Βήμα)... "Ο πατέρας της τετράχρονης μου διηγήθηκε ό,τι όταν συνήλθε από την χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ό,τι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ό,τι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την εξαφάνισή της".

Οι Αστυνομικοί έχουν επιβεβαιώσει τη μαρτυρία, ενώ εικάζεται ό,τι ο θάνατος του παιδιού προήλθε είτε από στραγγαλισμό είτε από χτύπημα από τον πατέρα της, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να εξαφανίσει το παιδί.