ΕΚΤΑΚΤΟ:

BΡΕΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ 

 

 

 

alert arxiki 3

 

Λιμενικός εντόπισε την μικρή Μαρία στην λεωφόρο Αθηνών, στην περιοχή Αφαία Σκαραμαγκά, κοντά σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την μάντρα όπου χάθηκαν τα ίχνη της, δίνοντας ένα αίσιο τέλος στην περιπέτειά της.

Το παιδί εντοπίστηκε από έναν άντρα του Λιμενικού Σώματος ο οποίος αναγνώρισε την μικρή και μαζί με δύο γυναίκες (ΦΩΤ. παρακάτω) την μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου.

 

H μικρή Μαρία  είναι καλά στην υγεία της, παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να μάθουν τι της συνέβη.

 

Η οικογένεια αναφέρει την εκδοχή της απαγωγής, αλλά το κοριτσάκι φέρετε να είπε στον παιδοψυχολόγο, που το εξέτασε, ότι έφυγε μόνο του από τη μάντρα του παππού του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς της μικρής πιθανά να κατηγορηθούν για παραμέληση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. 

 

Η αστυνομία δεν αποκλείει τελείως το ενδεχόμενο της απαγωγής, πιθανολογώντας πως ο άνθρωπος που την άρπαξε, φοβήθηκε γι' αυτό και την άφησε στην άκρη ενός δρόμου.

 

 

PAPOUS

 

Ο παππούς ξέρει..

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο παππούς αναφέρει:

«Αυτός που πήρε το παιδί, ξέρω ποιος είναι. Είχα κάποια διαφορά με έναν τσιγγάνο. Πριν από λίγες ημέρες τον απείλησα. Πιστεύω ότι αυτός μπορεί να έκανε κάτι. Αυτός που άρπαξε το παιδί γιατί χέρι το πήρε δεν έφυγε μόνο θα βρεθεί. Έχω καταθέσει τα πάντα στην αστυνομία τα πάντα. Κοντέψαμε να τρελαθούμε»

 

Δηλώσεις του πατέρα:

«Ευχαριστώ όλους εσάς για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση. Βρέθηκε η Μαρία μου, βρέθηκε το παιδί μου, ζήσαμε μία απίστευτη περιπέτεια. Τώρα για μας είναι γιορτή που την κρατάμε ξανά στα χέρια μας».

 

pateras maria eirini f

 

Ο πατέρας και η θεία της μικρής

 

 

DAIFORA 

 

 

 

 

gynaikes maria eirinh s

 

 

Οι  δύο γυναίκες που την εντόπισαν...

 

 

 

alert 06