ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το απόγευμα Σαββάτου το παμπαιδικό τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου και όλη την αποστολή της ομάδας (μέλη, τεχνική ηγεσία, συνοδοί), καθώς τον αγώνα Ατρόμητος Περιστερίου – Αστέρας Χαϊδαρίου (Λέοντες), παρακολούθησε ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας και βετεράνος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης. Μάλιστα ο πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Αρβανίτης (στην σχετική φώτο με τον Νικοπολίδη) είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Νικοπολίδη και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τμήματα ακαδημιών και την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, καθώς ο εν λόγω προπονητής έδειξε έκπληκτος από το υψηλό επίπεδο του τμήματος.
Όσο αφορά τον αγώνα που έγινε στο γήπεδο Γαλαξία Περιστερίου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος RESPECT CUP, Ατρόμητος και Αστέρας Χαϊδαρίου (Λέοντες) ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Μάξιμος Κατικαρίδης): Μπουλούμπασης, Περιβολαράκης, Χατζηαφιόνης, Κουκούλης, Αρβανίτης, Ντούλε, Γκιόκας, Λάσκος, Κατηφόρης, Χρυσοχόος, Γκλεζάκος. Αγωνίστηκαν και οι Μοσχονάς, Ζαρκαλής, Καρμπόνης, Χρύσος, Κοττάκος, Τσιτσάνης, Αποστολόπουλος.