ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου θα κάνει τον Σεπτέμβριο την εμφάνιση του στα αθηναϊκά γήπεδα και στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, ως επίσημο μέλος της ΕΠΣΑ και της ΕΠΟ. Η νέα ομάδα της πόλης μας, που σχεδόν ήδη εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί υποδειγματικά τις ακαδημίες της, ξεκινάει την επίσημη λειτουργία του ανδρικού τμήματος με την επωνυμία ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ και έδρα το Χαϊδάρι. Όλο αυτό το τελευταίο διάστημα οι παράγοντες του σωματείου σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Αντώνη Ζαφειριάδη και τον προπονητή κ. Βασίλη Τσιάκαλο έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους και ετοιμάζουν την ομάδα για την πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Όπως έγινε γνωστό ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ανανέωσε την συνεργασία του με 13 παίκτες από την περασμένη σεζόν (όταν ο σύλλογος αγωνιζόταν ως Ακάδημος και ακολούθως μετονομάστηκε σύμφωνα με την νομολογία της ΕΠΟ), ενώ παράλληλα προχώρησε και στις 3 πρώτες του μεταγραφές.
Πιο συγκεκριμένα οι 13 ανανεώσεις αφορούν τους εξής παίκτες: Ο 21χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Τρέκο (μεσαία φώτο), ο οποίος προέρχεται από το Καλαμάκι, ο 27χρονος έμπειρος αμυντικός Σπύρος Αλεξάκης (φώτο αριστερά0 με θητεία και στον γειτονικό Ορφέα Αιγάλεω, ο 18χρονος μέσος Αντώνης Κουράτορας, ο 25χρονος στόπερ Γιάννης Αλεξόπουλος, ο 24χρονος αριστερός μπακ – χαφ Κώστας Λούκας με θητεία σε Λαρισαϊκό και Πλάτωνα, ο 21χρονος αμυντικός Μανώλης Χαραλάμπους, ο 31χρονος μέσος Δημήτρης Τσιλιντζιράκης, ο 22χρονος τερματοφύλακας Θανάσης Σάμιος, ο 25χρονος επιθετικός Γιώργος Ράπτης, ο 20χρονος αμυντικός Στέλιος Ναλμπάντης, ο 19χρονος μέσος Νίκος Σπυρόπουλος, ο 24χρονος επιθετικός Στέφανος Ναλμπάντης, πρώην παίκτης της Χρυσούπολης και ο 27χρονος μέσος Στέλιος Νάος, πρώην παίκτης του Γαλαξία.
Όσο αφορά τις μεταγραφές κινήσεις, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ προχώρησε στις 3 πρώτες αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, παίκτες που είχε επιλέξει ο Βασίλης Τσιάκαλος. Πιο συγκεκριμένα στην ομάδα ανήκουν πλέον οι Βασίλης Παπαδημητράκης, Κώστας Τσουκανάς και Βασίλης Μόσχου.
Ο έμπειρος Βασίλης Παπαδημητρακάκης είναι 32 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και τα δύο προηγούμενα χρόνια έπαιζε στον Ηρακλή Πετρούπολης, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες της Αναγέννησης Πετρούπολης και του Κεραυνού Πετρούπολης. Ο 20χρονος Κώστας Τσουκανάς αγωνίζεται ως ακραίος μπακ και προέρχεται από τον Ηρακλή Πετρούπολης. Τέλος, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Σωτήρης Μόσχου (φώτο δεξιά) , έπειτα από δύο χρόνια στον Διαγόρα Αιγάλεω, ανήκει και αυτός πλέον στον Αστέρα.
Η ομάδα θα συνεχίσει τις μεταγραφικές κινήσεις της και το επόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα σε λίγες μέρες θα γίνει γνωστό και το οργανόγραμμα των ακαδημιών του σωματείου σχετικά με τη νέα περίοδο.