ΚΑΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Συνεχίζεται το μεταγραφικό κρεσέντο του Αστέρα Χαϊδαρίου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας και της πρώτης παρουσίας της ομάδας της πόλης μας σε επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Ο Αστέρας Χαϊδαρίου με τον Βασίλη Τσιάκαλο στο «τιμόνι» του θέλει να παρουσιαστεί όσο το πιο δυνατόν «ετυοιμοπόλεμος» στο πρωτάθλημα και το τελευταίο διήμερο οι παράγοντες του σωματείου ολοκλήρωσαν τέσσερις (4) ακόμη μεταγραφές. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Γιώργος Καλογερόπουλος, Καρέν Τονικιάν, Έρντι Τσότα και Σπύρος Αρεγκάχεγκν – Παπαδέλλης.
Ο Γιώργος Καλογερόπουλος είναι 25 ετών και αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή. Τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξε στο Παλαιό Φάληρο, δύο σεζόν στην Β΄ Αθήνας και μία περίοδο στην Α΄ ΕΠΣΑ, ενώ πιο πριν το 2012-2013 αγωνίστηκε στην Β΄ ΕΠΣΑ με την ΑΕ Αιγάλεω. Σίγουρα μια πολύ σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση, που θα βοηθήσει πολύ στην αμυντική γραμμή του σωματείου, αλλά και τα πλάνα του Βασίλη Τσιάκαλου. Ο αμυντικός Κάρεν Τονικιάν προέρχεται από την ΑΕ Αιγάλεω και είναι αμυντικός, ενώ ο 22χρονος Έρντι Τσότα είναι επιθετικός και προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω. Τέλος, η ομάδα επενδύει και σε πιο μικρές ηλικίες, όπως η απόκτηση του 17χρονου επιθετικού Σπύρου Αρεγκάχεγκν – Παπαδέλλη, ο οποίος έρχεται στον σύλλογο από τις ακαδημίες του Γαλατσίου. Με αυτές τις μεταγραφές ο Αστέρας Χαϊδαρίου έφτασε συνολικά τις εννέα (9), καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Σπύρου Γιαννέλου, Βασίλη Παπαδημητρακάκη, Κώστα Τσουκανά από Ηρακλή Πετρούπολης, Βασίλη Μόσχου από Διαγόρα Αιγάλεω και Βαγγέλη Σταυράκογλου από ΑΕ Νίκαια.
Επίσης στο ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας ανήκουν οι εξής παίκτες: Ο 21χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Τρέκο (μεσαία φώτο), ο οποίος προέρχεται από το Καλαμάκι, ο 27χρονος έμπειρος αμυντικός Σπύρος Αλεξάκης (φώτο αριστερά0 με θητεία και στον γειτονικό Ορφέα Αιγάλεω, ο 18χρονος μέσος Αντώνης Κουράτορας, ο 25χρονος στόπερ Γιάννης Αλεξόπουλος, ο 24χρονος αριστερός μπακ – χαφ Κώστας Λούκας με θητεία σε Λαρισαϊκό και Πλάτωνα, ο 21χρονος αμυντικός Μανώλης Χαραλάμπους, ο 31χρονος μέσος Δημήτρης Τσιλιντζιράκης, ο 22χρονος τερματοφύλακας Θανάσης Σάμιος, ο 25χρονος επιθετικός Γιώργος Ράπτης, ο 20χρονος αμυντικός Στέλιος Ναλμπάντης, ο 19χρονος μέσος Νίκος Σπυρόπουλος, ο 24χρονος επιθετικός Στέφανος Ναλμπάντης, πρώην παίκτης της Χρυσούπολης και ο 27χρονος μέσος Στέλιος Νάος, πρώην παίκτης του Γαλαξία.
Τις επόμενες τελευταίες μέρες του Αυγούστου όπως δείχνουν οι εξελίξεις, σίγουρα θα γίνουν ακόμη τρεις ή, τέσσερις επιλεγμένες προσθήκες.
Σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου ο Αστέρας Χαϊδαρίου ξεκινάει την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα. Ο προπονητής Βασίλης Τσιάκαλος και οι συνεργάτες του, μαζί με τους παράγοντες της ομάδας θα υποδεχθούν τους παίκτες στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» στις 7 το απόγευμα, όπου θα γίνει η διανομή του αθλητικού ιματισμού, θα ακολουθήσουν σύντομες ομιλίες από διοίκηση και τεχνική ηγεσία, και κατόπιν στις 8 έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση εντός γηπέδου.