“ΠΑΤΗΣΕ” ΓΗΠΕΔΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

G3ARX

 

 

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου «πάτησε» γήπεδο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας λίγο χρονικό διάστημα πριν από την επίσημη πρώτη παρουσία της στις αγωνιστικές κατηγορίες της Αθήνας ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα Δευτέρας 22 Αυγούστου την προετοιμασία της με προπόνηση στο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ». Τους παίκτες υποδέχθηκαν εκ μέρους της διοίκησης ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Περιβολαράκης και ο προπονητής κ. Βασίλης Τσιάκαλος. Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τους Περιβολαράκη, Τσιάκαλο και κατόπιν διεξήχθη η πρώτη προπόνηση. Άμεσοι συνεργάτες του Βασίλη Τσιάκαλου θα είναι ο βοηθός του Άγγελος Γλάστρης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Κώστας Μαγκαφουράκης.
Στις πρώτες δηλώσεις του ο Βασίλης Τσιάκαλος ανέφερε τα εξής: «Η χρονιά ξεκινάει με πολύ διάθεση και όρεξη για δουλειά από όλους μας. Αυτό ακριβώς είναι ένα βασικό κριτήριο επιλογής τόσο για τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν ή, παρέμειναν στην ομάδα από το περσινό μας ρόστερ. Σίγουρα έχουμε πολλές φιλοδοξίες, όμως, ο αρχικός στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καθιερωθούμε στη συνείδηση των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας. Για την ώρα θα στρωθούμε στην δουλειά και όλα τα υπόλοιπα θα αποτυπωθούν στο γήπεδο».
Τα φιλικά προετοιμασίας τους Αστέρα Χαϊδαρίου θα είναι με: Αίμο Πετρούπολης στις 27/8, Πανιώνιο Κερατσινίου στις 30/8, Ένωση Βοτανικού στις 4/9, Δάφνη Ταμπουρίων στις 14/9, Κριό Ασπροπύργου στις 22/9.

 

G1

 

G7

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ

 

G4

 

G2

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ

 

G6

 

G5

 

 

G3