Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: "... ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΛΕ..."

 

 

 

Ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τον Πρόεδρο του σωματείου κ. Γιάννη Αρβανίτη εκ μέρους του Δ.Σ., εξέδωσε ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, όπου αναφέρονται τα εξής:
«Πληροφορηθήκαμε για την ύπαρξη δημοσιευμένης καταγγελίας (γενικά και αόριστα προερχόμενη από το Δάσος Χαϊδαρίου) κατά του νομίμου ποδοσφαιρικού σωματείου μας. Κάποιοι λοιπόν επέλεξαν να… εκτοξεύσουν λάσπη (μάλλον αυτό προσπαθούν να κάνουν καλά στον ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Αθήνας) μπας και κερδίσουν τις εντυπώσεις…!!! Παλιό το κόλπο αλλά δεν πιάνει! Το ποδόσφαιρο προχωράει και δεν πάει πίσω, καλό είναι να το αντιληφθούν και γρήγορα.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, απέναντι σε όσα μας καταμαρτυρούν σύμφωνα με τον δικό τους… φαντασμαγορικό κόσμο όσοι διοικούν το σωματείο Δάσος Χαϊδαρίου, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ είναι επίσημο αθλητικό σωματείο με έδρα την πόλη μας, σύμφωνα με την κείμενη αθλητική νομοθεσία και αναγνωρισμένο από την ΓΓΑ, την ΕΠΟ, την ΕΠΣΑ. Μπορεί το συμπαθές σωματείο του Δάσους Χαϊδαρίου να ξεκινήσει… ανένδοτο ή, να καταφύγει σε ΣτΕ (είναι και της μόδας το τελευταίο διάστημα), Άρειο Πάγο, UEFA και FIFA, αν δεν του αρέσει η διαμορφωμένη νόμιμη κατάσταση… Ας αλλάξουν μυαλό… Επίσης να τους ενημερώσουμε ότι είμαστε ένα σωματείο, το οποίο έχει ΔΣ με δημότες Χαϊδαρίου. Λίγα μέτρα χωρίζουν τα γραφεία τους από τα γραφεία μας, ας έρθουν να μας γνωρίσουν! Εκτός αν το Δάσος Χαϊδαρίου απαγορεύει πλέον σε δημότες της πόλης μας να ιδρύουν (με νόμιμο τρόπο όπως εμείς, ειδάλλως δεν θα μας το επέτρεπαν τα αθλητικά επίσημα όργανα που αναφέραμε παραπάνω) νέα σωματεία ή, φορείς! Σίγουρα κάποιους θα πειράζουν τέτοια γεγονότα αν βλέπουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ως… πιάτσα ή, μαγαζάκι!
Περί του… νέου νόμου σχετικά με μετεγγραφές που οραματίζονται στο Δάσος Χαϊδαρίου και μάλιστα κάνουν λόγο για ανήθικη και ύπουλη συμπεριφορά, την οποία μας χρεώνουν, θέλουμε να τους ενημερώσουμε (πληθυντικός ευγενείας, δεν ξέρουμε αν είναι λίγοι ή, πολλοί οι παράγοντες – συντάκτες της καταγγελίας) ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ έρχεται σε αρχική επαφή και κατόπιν σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές, μόνο όταν αυτοί έχουν πάρει την ελευθέρας τους από το τελευταίο σωματείο που αγωνίστηκαν. Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες για να «κυνηγάμε» παίκτες. Είμαστε καλά οργανωμένο ερασιτεχνικό σωματείο, που μας «χτυπούν την πόρτα». Αν ο παίκτης είναι ελεύθερος μπαίνουμε σε διαδικασία αξιολόγησης και βλέπουμε… Οπότε ότι μας χρεώνει το Δάσος Χαϊδαρίου σχετικά με πρώην παίκτες του, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι και κατέληξαν σε εμάς, είναι φτηνές δικαιολογίες, που στηρίζονται στην… σφαίρα επιστημονικής φαντασίας των παραγόντων του Δάσους (βλέπουν εχθρούς παντού φαίνεται) και προσπαθούν να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες! Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα… Εμείς από την πλευρά μας να τονίσουμε στους συμπολίτες μας παράγοντες του Δάσους Χαϊδαρίου, ότι εφόσον παίκτης που ανήκει στο δυναμικό μας θέλει να φύγει, μένει ελεύθερος αυτομάτως και ουδόλως μας ενδιαφέρει που θα πάει (ας πάει και στο Δάσος Χαϊδαρίου). Άπαξ και του δίνεις την ελευθέρας του δεν νομίζουμε ότι μπορείς και να τον ελέγξεις. Αυτό είναι ηθική για εμάς. Όλα τα άλλα είναι γινάτι…!!! Εκτός αν στο… νέο νόμο που οραματίζεται το Δάσος Χαϊδαρίου θα πάψουν να υπάρχουν ελεύθεροι ερασιτέχνες παίκτες ή, θα τους κρατάς μια ζωή «σιδηροδέσμιους»! (Πρόταση: Στο… νέο νόμο που οραματίζεται το Δάσος Χαϊδαρίου μπορεί να έχει διάταξη που να απαγορεύει στον ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ να έχει Χαϊδαριώτες παίκτες ή, οι αθλητές του να μην έχουν παίξει πριν σε ομάδες της πόλης μας. Μόνο να μας ενημερώσει το συμπαθές κατ’ τα άλλα σωματείο του Δάσους, από ποιες πόλεις και νομούς της ελληνικής επικράτειας να επιλέγουμε ποδοσφαιριστές).
Να συμπληρώσουμε και κάτι άλλο σε αυτά που μας χρεώνει το ΔΑΣΟΣ. Οι συντάκτες – παράγοντες της περίφημης καταγγελίας τους, οι οποίοι αναφέρουν ότι από το περασμένο καλοκαίρι «προσεγγίσαμε» 10 παίκτες τους, μήπως να αναστρέψουν το σκεπτικό τους; Μας προσέγγισαν ή, τους προσεγγίσαμε; Τέλος όσο αφορά αυτή την ενότητα, εμείς έχουμε τρεις παίκτες (από τους 25 που διαθέτουμε) που προέρχονται ως ελεύθεροι από το εν λόγω σωματείο, άλλοι παίκτες δεν έφυγαν από τον σύλλογο τους;
Επίσης όσο αφορά άλλα μυθεύματα τους, έφτασαν μέχρι το σημείο να εμπλέκουν και να… «χρίζουν» τον ανώτατο δημοτικό αξιωματούχο της πόλης μας και τον άμεσο συνεργάτη του, υποβιβάζοντας τους σε ρόλους… μάνατζερ και τοποτηρητών (ο κ. Σελέκος και ο κ. Καραγιάννης είναι της UEFA ή, της FIFA σύμφωνα με το σκεπτικό της καταγγελίας του Δάσους;)…
Τι άλλο να πούμε… είναι ανίκητοι!
ΥΓ.: Έπειτα από νέες χθεσινοβραδυνές εξελίξεις ο… ανένδοτος αγώνας κατά του σωματείου μας και με όραμα το… νέο αθλητικό νόμο, γιγαντώνεται, καθώς όλο και περισσότερες δυνάμεις εντάσσονται σε αυτόν και συμπαραστέκονται στο Δάσος Χαϊδαρίου. Πλέον το κίνημα ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΛΕ, παίρνει σάρκα και οστά».


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ