Η 18ΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Πανέτοιμος, πάνοπλος (χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα) και με ψυχολογία ο Αστέρας Χαϊδαρίου υποδέχεται σήμερα το πρωί Κυριακής 6 Νοεμβρίου στις 11 στο γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ την δυνατή Νίκη Αλίμου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Η ομάδα της πόλης μας, έπειτα από δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έκανε αγωνιστική «στροφή» και σημείωσε δύο νίκες στην συνέχεια, με αυτήν την 4ης αγωνιστικής εκτός έδρας επί των Πατησίων να ξεχωρίζει, οπότε σήμερα θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της.
«Εάν θέλουμε να λέμε ότι η εκτός έδρας νίκη μας επί των Πατησίων την προηγούμενη αγωνιστική είχε ουσία, πρέπει να κερδίσουμε και τη Νίκη Αλίμου. Πρέπει να παίξουμε με καθαρό μυαλό, έξυπνα και με ψυχή για να φτάσουμε στον στόχο μας. Υποδεχόμαστε μια δυνατή ομάδα των νοτίων προαστίων με την δική της ιστορία για πολλά χρόνια στην Αθήνα και σίγουρα αν υποτιμήσουμε τη Νίκη Αλίμου μπορούμε να πάθουμε ζημιά. Όλο αυτό το διάστημα και ειδικά με την διακοπή για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου εγώ και οι παίκτες μου είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την συνάντηση με τη Νίκη Αλίμου. Στο χέρι μας είναι να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος, ο οποίος στην 18άδα συμπεριέλαβε τους εξής παίκτες: Σάμιος, Κωνσταντίνου, Καλογερόπουλος, Καουκάκης, Χαραλάμπους, Τονικιάν, Ναλμπάντης, Μπόσγας, Νάος, Κιλιτζιράκης, Τρέκο, Δήμας, Σπυρόπουλος, Τοροσιάδης, Φλώρος, Ράπτης, Μόσχου, Γιαννέλος.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου έπειτα από 4 αγωνιστικές είναι στην 10η θέση με 4 βαθμούς (έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με –2) έχοντας 2 νίκες, 2 ήττες και τέρματα 6-7, ενώ η Νίκη Αλίμου είναι στην 9η θέση με 4 βαθμούς έχοντας μία (1) νίκη, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες και τέρματα 7-4.