ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Επικίνδυνη έξοδος για τον Αστέρα Χαϊδαρίου σήμερα μεσημέρι Κυριακής (στις 3), καθώς η ομάδα της πόλης μας αγωνίζεται στο γήπεδο Χρυσούπολης με την αήττητη Θύελλα Περιστερίου για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου, που προέρχεται από ένα εξαίσιο σερί τριών νικών, θα βρεθεί απέναντι σε μία ομάδα, η οποία λειτουργεί ως καλοκουρδισμένη μηχανή - είναι μεταξύ των δύο αήττητων ομάδων του ομίλου (η άλλη είναι ο Υμηττός) – έχει την καλύτερη άμυνα στον 4ο όμιλο με μόλις 2 γκολ παθητικό, ικανοποιητική επίθεση (12 γκολ παραγωγή) και μια έμπειρη Θύελλα που βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου του Βασίλη Τσιάκαλου, παρά τις τρεις σερί νίκες, θα πάει διαβασμένος και… υποψιασμένος σε αυτή την αναμέτρηση, με σκοπό να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του. «Παίζουμε απέναντι σε έναν ομολογουμένως δύσκολο αντίπαλο, καλοδουλεμένο σύνολο και σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας είναι παρά πολύ μεγάλος. Αφήνουμε στην άκρη όποιον ενθουσιασμό από τις τρεις σερί νίκες μας και πάμε να παλέψουμε πραγματικά, εφόσον θέλουμε να αποσπάσουμε κάτι θετικό», ανέφερε ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου.
Πολύ θετικό στοιχείο όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι είναι ότι ο Αστέρας Χαϊδαρίου θα είναι πάνοπλος, καθώς ο Τσιάκαλος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχει επιλέξει μια αξιόμαχη 18άδα. Άξιο λόγου το γεγονός ότι στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί μετά από ένα χρόνο απουσίας και ο Στέφανος Ναλμπάντης, ο οποίος είχε υποβληθεί σε εγχείριση στους κοιλιακούς.
Η 18άδα που ανακοίνωσε ο Τσιάκαλος έχει ως εξής: Δήμας, Καλογερόπουλος, Καουκάκης, Κιλιτζιράκης, Κωνσταντίνου, Μόσχου, Μπόσγας, Ναλμπάντης Στυλ., Ναλμπάντης Στέφ., Νάος, Ράπτης, Τονικιάν, Σάμιος, Τοροσιάδης, Τρέκο, Τσόπας, Φλώρος, Χαραλάμπους.
Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει στη μία (1) το μεσημέρι από το Χαϊδάρι.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τζίκας με συνεργάτες τους Σιάββα και Σταυρόπουλο.