ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Τη νίκη, ή το θετικό αποτέλεσμα μέσα από τα χέρια του έχασε ο Αστέρας Χαϊδαρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Περιστερίου για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου η ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε με 2-1. Μαγική εικόνα το τελικό αποτέλεσμα, καθώς μέχρι το 86΄ ο Αστέρας, που ήταν καλύτερος, κρατούσε τη νίκη στα χέρια του με γκολ του Ράπτη από το 15΄ (0-1), αλλά σε εκείνο το λεπτό ο διαιτητής Τζίκας ήταν ο μόνος που… είδε και «βάφτισε» το στοπάρισμα με το θώρακα του Φλώρου ως χέρι, έδωσε το πέναλτι και έγινε το 1-1. Στο 92΄ έγινε το 2-1 για την Θύελλα Περιστερίου με την ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου να έχει πολλά παράπονα από τον εν λόγω ρέφερι και τους συνεργάτες του, ειδικά στην επανάληψη, όπου χωρίς πολλά λόγια, έπαιξαν έδρα…
Βέβαια ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» νωρίτερα τη νίκη, καθώς έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες με τους Ράπτη και Τονικιάν.
Στις τάξεις του αγωνιστικού τμήματος μένει η καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά παράλληλα η πικρία για το τελικό αποτέλεσμα και τα εύλογα παράπονα για την διαιτησία του Τζίκα σε πολύ κρίσιμα σημεία, με πιο κραυγαλέα περίπτωση, αυτή την φάση του πέναλτι στο 86΄.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σάμιος, Μπόσγας, Ναλμπάντης, Καλογερόπουλος, Καουκάκης (75΄ Χαραλάμπους), Νάος, Δήμας (65΄ Κιλιτζιράκης), Τρέκο, Τονικιάν, Τοροσιάδης (85΄ Φλώρος), Ράπτης.