ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ… SWEET!

 

S15

 

 

Σε λίγες ώρες, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ξεκινάει η προγραμματισμένη μεγάλη ετήσια χοροεσπερίδα του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι, μια βραδιά η οποία επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις σε όσους παρεβρεθούν.
Οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και πολλές μέρες, αλλά ειδικά η σημερινή μέρα ξεκίνησε μέσα στην γλύκα… (sweet), καθώς το πρωί ήταν έτοιμη η βασιλόπιτα – υπερπαραγωγή της ομάδας, ένα σπέσιαλ δημιούργημα των φημισμένων ζαχαροπλαστείων SWEET, με την τεράστια εμπειρία των 41 ετών παρουσίας στον χώρο.
Το ζαχαροπλαστείο, τα γραφεία και το εργοστάσιο της εταιρείας SWEET στον Κορυδαλλό, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Αρβανίτης και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Περιβολαράκης, προκειμένου να παραλάβουν τα γλυκίσματα που θα απολαύσουμε το βράδυ. Στην εταιρεία SWEET τους υποδέχθηκαν με ευγένεια και χαρά ο κ. Κώστας Καραμπούτης, εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης, όπως και η κόρη του Χρυσάνθη Καραμπούτη, οι οποίοι φιλοξένησαν και ξενάγησαν τους κ.κ. Αρβανίτη και Περιβολαράκη στους χώρους της εταιρείας σε αυτή την πρώτη επίσημη γνωριμία.
Μεγάλη και ρομαντική η αγάπη και η σχέση του Κώστα Καραμπούτη για το ποδόσφαιρο, η οποία είναι και ιδιαίτερη με τον Αστέρα Χαϊδαρίου, καθώς στα τμήματα των ακαδημιών του χαϊδαριώτικου σωματείου αγωνίζονται τα δύο εγγόνια του, ο Νεκτάριος και η Ραφαέλα Μακρή. Μάλιστα ο πολύπειρος τεχνίτης ζαχαροπλαστικής κ. Κώστας Καραμπούτης προσέφερε δωρεάν προς τον σύλλογο όλα τα γλυκίσματα για την σημερινή χοροεσπερίδα του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!
Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Αρβανίτης και Περιβολαράκης, τον ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως εκ μέρους όλων των μελών του συλλόγου και του ευχήθηκαν τα καλύτερα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του, αλλά και για την φημισμένη εταιρεία του (Ζαχαροπλαστεία SWEET – Κ. ΚΑΡΑΜΠΟΥΤΗΣ – ΑΦΟΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε.), που γλυκαίνει… τους χιλιάδες καταναλωτές της εδώ και 41 χρόνια!
Τα ζαχαροπλαστεία SWEET έχουν μακρά και ιστορική πορεία, καθώς άρχισαν να λειτουργούν από το 1975 και μέσα σε αυτή την πορεία η εταιρεία εξελίχθηκε και έγινε από τις κορυφαίες του χώρου, διαθέτοντας τόσο σημεία λιανικής πώλησης (Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Νίκαια), όσο και το δικό της σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής, όπου οι καλύτεροι τεχνίτες και τα καλύτερα υλικά, μας παρέχουν τα πιο φρέσκα γλυκά!


WWW.SWEET-SWEETS.GR / FB: SWEET Εργοστάσιο Ζαχαροπλαστικής


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
1) Μ. Ασίας 44, Κορυδαλλός – 210 5448888
2) Γρ. Λαμπράκη 363, Κερατσίνι – 210 4002413
3) Κουταϊση 20, Νίκαια – 210 4941121

 

S17

 

S16

 

 

S1

 

S2

 

S14

 

S3

 

S13

 

S4

 

S12

 

S5

 

S11

 

S6

 

S9

 

S7

 

S8

 

S15

 

S10