ΑΠΌ ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ

 

 

 

Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά στον Αστέρα Χαϊδαρίου – ακριβώς με την λήξη της μεταγραφικής εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου - καθώς μετά από 5 μήνες επέστρεψε στα παλιά του λημέρια ο Σπύρος Αλεξάκης (φώτο).
Ο 27χρονος έμπειρος παίκτης, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην άμυνα, όσο και στο κέντρο, θα φοράει από την προσεχή αγωνιστική την φανέλα του Αστέρα Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ και θα συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα για το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.
Ο Σπύρος Αλεξάκης αγωνιζόταν και πέρυσι στην ομάδα, στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας, όπου φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού είχε 27 συμμετοχές. Το καλοκαίρι που πέρασε ο Αλεξάκης μεταγράφηκε στην ιστορική Δόξα Πειραιά και το πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, όπου σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν 2016-2017 ο εν λόγω παίκτης ήταν βασικός με 12 συμμετοχές. Ο Αλεξάκης, που ποτέ δεν έκοψε τους διαύλους επικοινωνίας με τον Αστέρα Χαϊδαρίου, την περασμένη Κυριακή το πρωί παρακολούθησε τον εντός έδρας αγώνα του Αστέρα με τον Υμηττό και ακολούθως είχε επαφή με τον πρόεδρο Γιάννη Αρβανίτη, όπου έδωσαν τα χέρια και ήδη ο παίκτης τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του συλλόγου Βασίλη Τσιάκαλου. Σίγουρα η απόκτηση του Αλεξάκη ενισχύει κατά πολύ την ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου.
Ο Αλεξάκης, που έχει γεννηθεί το 1989, έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αετό Κορυδαλλού, Θύελλα Κορυδαλλού, Ειρήνη Νικαίας και Ορφέα Αιγάλεω.
Επίσης εκτός από τον Αλεξάκη, ο Αστέρας Χαϊδαρίου απέκτησε χθες τον 22χρονο Κασίμ Λιγκοπόρα από τον Αίμο Πετρουπόλεως (2016-2017 9 συμμετοχές, 2015-2016 8 συμμετοχές) και το νεαρό Ντάριο Λίκα.
Να σημειώσουμε ακόμη ότι σε αυτή την μεταγραφική περίοδο ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει αποκτήσει ακόμη τους Μανώλικα από ΑΕ Αιγάλεω, Κόκα από Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Οικονομόπουλο από Απόλλων Περιστερίου, Χάλκο από Ατλαντίδα και Κατσέλη από Ηρακλή Ασωπίας.