ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ: ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η εμβόλιμη χειμερινή μεταγραφική περίοδος, όπου ο Αστέρας Χαϊδαρίου που μετέχει στον 4ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ, κινήθηκε ικανοποιητικά κάνοντας τις απαραίτητες προσθήκες, ενώ υπήρξαν και οι σχετικές αποχωρήσεις.
Σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Περιβολαράκης (φώτο) μας δήλωσε: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όπου το ανδρικό μας τμήμα μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Μέσα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα των πέντε μηνών που διανύσαμε νομίζω ότι έχουμε κάνει μια ικανοποιητική και αξιοπρεπή πορεία, ενώ το ίδιο πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως τέλος. Τόσο η τεχνική ηγεσία με επικεφαλής τον προπονητή μας Βασίλη Τσιάκαλο, όσο και οι παίκτες μας, έχουν δώσει, δίνουν και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κάναμε κάποιες απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις, που πιστεύουμε ότι θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στην αγωνιστική μας προσπάθεια και ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει με το όσο δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα μας στην τελική βαθμολογία. Τηρουμένων των αναλογιών και έχοντας υπ’ όψιν ότι μετέχουμε, όπως σας είπα, για πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα, νομίζω ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σταθερά βήματα και συνέπεια σε ότι κάνουμε» ενώ καταλήγοντας συμπλήρωσε ο κ. Περιβολαράκης: «Πριν από λίγες αγωνιστικές προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα ο πρώτος παίκτης από τις ακαδημίες της ομάδας μας, ο Γιώργης Παπαδάκης. Για μας αυτό είναι ένα ευχάριστο γεγονός, αλλά και ένα στοιχείο, ότι το καμάρι μας που είναι οι ακαδημίες μας, όπως και το γυναικείο τμήμα που λειτουργούμε ήδη, αρχίζουν και αποδίδουν ποδοσφαιρικούς καρπούς».
Το πρωί της Κυριακής στις 11 ο Αστέρας Χαϊδαρίου αγωνίζεται στο Ρουφ με την ιστορική Δάφνη Αθηνών για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.