ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΗΣ

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

AL1

 

 

Μεγάλη επιτυχία για τον νεαρό συμπολίτη μας, καλαθοσφαιριστή του Ίκαρου Καλλιθέας, Θοδωρή Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Λεμεσό της Κύπρου, ανακηρύχθηκε ως μέλος της ομάδας μπάσκετ των εκπαιδευτήριων ΛΑΜΠΙΡΗ, πρωταθλητής Ελλάδας και Κύπρου (Πανελληνιονίκης). Η σχολική ομάδα του, τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ, κατέκτησαν το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ, στην τελική φάση του οποίου έλαβαν ακόμη μέρος ακόμη οι αντίστοιχες μαθητικές ομάδες του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, τα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ (Πάτρα) και το ΛΑΝΙΤΕΙΟ Λύκειο Λεμεσού.
Μετά την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος τα εκπαιδευτήρια ΛΑΜΠΙΡΗ και ο συμπολίτης μας Θοδωρής Αλεξανδρόπουλος θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού μπάσκετ, που θα διεξαχθεί από τις 29 Απριλίου έως τις 7 Μαϊου στην Κροατία. Στον όμιλο που μετέχει η ελληνική σχολική ομάδα μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων ΛΑΜΠΙΡΗ μετέχουν ακόμη ομάδες από την Σερβία, Τσεχία, Αγγλία και προκρίνονται στον επόμενο τελικό γύρο οι 2 πρώτες.
Ο Θοδωρής Αλεξανδρόπουλος που είναι γεννημένος στις 21-5-1999, πήγε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου και κατόπιν στο 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, ενώ φέτος είναι στην Γ΄ Λυκείου των εκπαιδευτηρίων ΛΑΜΠΙΡΗ. Ο Θοδωρής, που έχει ύψος 1.90 και παίζει στις θέσεις 2 και 3, ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, έπαιξε στο Σίτι και πέρυσι μετέχοντας στο τμήμα των Εφήβων, ενώ από το προηγούμενο καλοκαίρι ανήκει στην ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 

AL3

 

AL4

 

 

AL5

 

AL6