ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2016-2017

 

 

 

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 14 Μαίου η φετινή αγωνιστική σεζόν του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου άφησε το ιστορικό της αποτύπωμα, μετέχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επίσημο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας.
Η ομάδα της πόλης μας, που ξεκίνησε με μείον (-) 2 βαθμούς το πρωτάθλημα, έπειτα από 26 αγωνιστικές τερμάτισε στην τιμητική 5η θέση έχοντας 34 βαθμούς με 10 νίκες, 6 ισοπαλίες, 8 ήττες και σύνολο τερμάτων 42-29.
Μια εικόνα η οποία ικανοποίησε τους παράγοντες του νεότατου σωματείου και με γνώμονα βέβαια το γεγονός ότι ο σύλλογος έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα, έχοντας ξεκινήσει να στελεχώνεται με παίκτες πέρυσι το καλοκαίρι, στοιχείο που δείχνει ότι όλη η σεζόν κύλησε με σταθερά βήματα και μεθοδικότητα.
Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε μας μίλησε ο Πρόεδρος του σωματείου και συμπολίτης μας κ. Γιάννης Αρβανίτης (φώτο αριστερά πάνω), που ανέφερε σχετικά: «Να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε τεχνική ηγεσία, παίκτες και τον Γενικό Αρχηγό του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος, οι οποίοι επιτέλεσαν το έργο τους όσο καλύτερα μπορούσαν. Πράγματι για αυτή την πρώτη μας παρουσία στα γήπεδα της Αθήνας είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Δημιουργήσαμε το περασμένο καλοκαίρι μία καινούργια ομάδα, κυριολεκτικά από το μηδέν, και νομίζω ότι μέσα στο γήπεδο ο προπονητής και οι παίκτες του έδειξαν ότι είναι αξιόμαχοι, αφήνοντας μάλιστα πολλές υποσχέσεις και για το μέλλον. Εμείς δεν είχαμε θέσει κάποιο στόχο στην αρχή της περιόδου ή, είχαμε βάλει κάποιον πήχη αξιολόγησης για την πορεία μας, αλλά απλώς είχαμε τονίσει ότι θέλαμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Η 5η λοιπόν θέση νομίζω ότι είναι ιδιαιτέρως τιμητική και πάνω σε αυτό το πλάνο συνεχίζουμε, πιστεύοντας ότι με σταθερά βήματα κάνουμε αυτό που πρέπει, που δεν είναι άλλο από το να έχουμε καλή λειτουργία και να στηρίζουμε το τοπικό αθηναϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μέσα σε αυτό το πλάνο της σεζόν που πέρασε αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ανδρικό τμήμα προωθήθηκαν και 3-4 παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας, γεγονός που μας χαροποίησε ακόμη περισσότερο, δείχνοντας ότι η δουλειά που γίνεται στον ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ έχει υπόβαθρο και δεν σταματάει. Και δεν σταματάει, καθώς τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο νομίζω ότι αυτός ο αριθμός παιδιών από την πόλη μας το Χαϊδάρι και τις ακαδημίες μας, που θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα, θα μεγαλώσει. Αυτό θα γίνει ισορροπημένα και με όποιες άλλες επιλογές γίνουν για την στελέχωση από παίκτες στο ανδρικό τμήμα, προκειμένου νέοι από τις ακαδημίες και πιο έμπειροι που υπάρχουν, αλλά και θα έρθουν, να μπολιάσουν, δημιουργώντας ένα καλό ποδοσφαιρικό τμήμα και τη νέα περίοδο.
Ήδη πολύ πριν την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχουμε ξεκινήσει επί χάρτου τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο, δεν βιαζόμαστε και μέσα σε διάστημα ενός μήνα, δηλαδή μέχρι τα μέσα Ιουνίου, θα έχουμε καταλήξει επακριβώς σχετικά με τις κινήσεις και τις ενέργειες που θα γίνουν για τη νέα περίοδο. Τελειώνοντας, να εκφράσω και πάλι, εκ μέρους και των συνεργατών μου στην διοίκηση, τα συγχαρητήρια μου στον προπονητή κ. Βασίλη Τσιάκαλο και τους συνεργάτες του, στους παίκτες της ομάδας και τον Γενικό Αρχηγό κ. Γιάννη Σκόρδα».