ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ASTF2

 

 

Δεν σταματούν να καινοτομούν και να πρωτοπορούν στον Αστέρα Χαϊδαρίου και ειδικά όσο αφορά τα τμήματα ακαδημιών και υποδομών του σωματείου. Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα οι μικροί αθλητές της ομάδας της πόλης μας προπονούνται με νέα ειδικά φουσκωτά ομοιώματα (κεντρική φώτο), τα οποία είχαν παραγγελθεί και παρελήφθησαν από μεγάλη εταιρεία αθλητικού προπονητικού εξοπλισμού της Βόρειας Ιταλίας, η οποία ήταν και η πρώτη που τα λάνσαρε στην γειτονική χώρα και πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό ομάδων από την SERIE A ως τα τοπικά ιταλικά σωματεία, τα χρησιμοποιούν για την διευκόλυνση στην προπόνηση των ποδοσφαιριστών τους.
Τα συγκεκριμένα φουσκωτά ομοιώματα τα είχε δει ο Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Αρβανίτης, ο οποίος σε ένα από τα τελευταία του επαγγελματικά ταξίδια στην Σλοβενία, είχε την ευκαιρία να μεταβεί και στην γειτονική Ιταλία, όπου στο βόρειο τμήμα της χώρας και συγκεκριμένα στην περιοχή Σαρμέντε, βρίσκεται το εργοστάσιο της εταιρείας VIVISPORT, η οποία τα παρασκευάζει και τα εμπορεύεται. Η ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου έχει παραλάβει ήδη 8 τέτοια κομμάτια, ενώ μέχρι τα τέλη Αυγούστου η ομάδα της πόλης μας θα έχει στην διάθεση της και άλλα είδη προπονητικού εξοπλισμού από την VIVISPORT, τα οποία έχουν παραγγελθεί και έχει κριθεί ότι μπορούν να παρέχουν καλύτερες προπονητικές παροχές στους αθλητές του σωματείου.
Ειδικά για τις προπονήσεις των γκολκίπερ τα φουσκωτά ομοιώματα θεωρούνται βασικό βοήθημα και μάλιστα ο προπονητής τερματοφυλάκων του συλλόγου κ. Νίκος Ζούκας, τα χρησιμοποιεί κατά κόρον, θέλοντας να κάνει ασκήσεις προσομοίωσης.

 

ASTF1