ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Μία νέα σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου, η οποία χθες Παρασκευή ολοκλήρωσε την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Καραγιάννη. Ο εν λόγω παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον γειτονικό Κρόνο Αιγάλεω, όπου αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο σεζόν και έπειτα από σχετική εισήγηση του προπονητή του χαϊδαριώτικου σωματείου κ. Βασίλη Τσιάκαλου, οι παράγοντες της ομάδας κινήθηκαν άμεσα και συμφώνησαν με τον 20χρονο μέσο.
Ο Βασίλης Καραγιάννης, που γεννήθηκε το 1997, είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τις δυο προηγούμενες περιόδους με τον Κρόνο Αιγάλεω, καθώς την σεζόν 2015-2016 είχε 15 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2016-2017) είχε 18 συμμετοχές και 7 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Η απόκτηση του Καραγιάννη ισχυροποιεί περαιτέρω τον Αστέρα Χαϊδαρίου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Αθήνας και αυτή η μεταγραφή ήταν η έκτη (6η) για το σωματείο της πόλης μας. Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Φώτη Σακαρτζή, Μιχαήλ – Ανδρέα Βασιλικού από τον Ιάσονα Ιλίου, του Πέτρου Λιβάνιου από τους Λέοντες Καμινίων, του Θάνου Καραγεώργου από τον Διαγόρα Αιγάλεω και του Τσότα Ρίγκελ από τον Ορφέα Αιγάλεω.