ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 

ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Η διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου τις προηγούμενες μέρες ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό της σχετικά με τους προπονητές, που θα απαρτίζουν το τεχνικό τιμ του συλλόγου στα τμήματα των ακαδημιών ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Αρβανίτης και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Περιβολαράκης, όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν συνεχώς επαφές με την νέα Τεχνική Διευθύντρια των υποδομών κ. Σμαράγδα Δεμπεγιώτου (φώτο πάνω σειρά - 1η από αριστερά), όπου κατέληξαν στους προπονητές που στελεχώνουν το τιμ.
Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την Σμαράγδα Δεμπεγιώτου, στο τιμ θα είναι οι Μάξιμος Κατικαρίδης (φώτο πάνω σειρά - 2ος από αριστερά) , Γιάννης Κυπρίου (φώτο πάνω σειρά - 3ος από αριστερά), Βασίλης Τσιάκαλος (φώτο πάνω σειρά - 4ος από αριστερά), Γιάννης Γκιόκας (φώτο κάτω σειρά - 2ος από αριστερά) - οι οποίοι ήταν και την προηγούμενη σεζόν στον σύλλογο - ενώ νέα πρόσωπα θα είναι οι κ.κ. Γεώργιος Γεωργιάδης ( φώτο κάτω σειρά - 1ος από αριστερά / προερχόμενος από τον Πανιώνιο Κερατσινίου), Χρήστος Γιώτης (φώτο κάτω σειρά - 3ος από αριστερά / από σχολές Άρσεναλ), Θανάσης Πατρικίδης (φώτο κάτω σειρά - 4ος από αριστερά / Ορφέας Αιγάλεω και Ελλάς Ποντίων).
Το όνομα του προπονητή τερματοφυλάκων, έπειτα από την αποχώρηση του Νίκου Ζούκα, θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.
Όσο αφορά την αλλαγή στο πόστο της Τεχνικής Διεύθυνσης των ακαδημιών, όπου η κ. Σμαράγδα Δεμπεγιώτου διαδέχθηκε τον κ. Μάξιμο Κατικαρίδη, το ΔΣ εξέδωσε την ανακοίνωση – δήλωση, όπου τονίζονται τα εξής: «Με εισήγηση του Μάξιμου Κατικαρίδη και λόγω αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά και κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της διοίκησης, επήλθε αλλαγή στο πρόσωπο, που ασκεί τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου μας. Το πόστο αυτό ανέλαβε η κ. Σμαράγδα Δεμπεγιώτου. Ο Μάξιμος Κατικαρίδης αναλαμβάνει προπονητής σε άλλο τμήμα των υποδομών του συλλόγου μας».