ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ

 

BKARX

 

 

Ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ (σεζόν 2017-2018) η ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου. Το απόγευμα (στις 4.30) του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017 η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται στο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» την ΑΕ Περιστερίου και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Αστέρας έχει ενισχυθεί κατά πολύ σε σχέση με την περασμένη σεζόν, έχει προετοιμαστεί πολύ καλά όλο το προηγούμενο διάστημα και το σύνολο του Βασίλη Τσιάκαλου μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα και με αισιοδοξία και με φιλοδοξίες, προκειμένου να τα πάει καλύτερα από την περασμένη σεζόν (2016-2017), όπου παρότι έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην Γ΄ ΕΠΣΑ, τερμάτισε στην 5η θέση του 4ου ομίλου.
Όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βασίλης Τσιάκαλος δεν υπολόγιζε για την πρεμιέρα το νεοαποκτηθέντα Θάνο Καραγεώργο (δεξιά φώτο), καθώς ο 26χρονος επιθετικός είχε αποβληθεί στον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Πετρούπολης και θα εκτίσει την ποινή του, ενώ στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (29 Σεπτεμβρίου), προέκυψε και νέο πρόβλημα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Ανδρέας Βασιλικός (φώτο αριστερά) – που είχε ξεκινήσει βασικός στον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση – δεν προπονήθηκε, καθώς αντιμετώπισε ξαφνικό πρόβλημα υγείας και τέθηκε εκτός πλάνων του τεχνικού του.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Τσιάκαλου και ο νεαρός προπονητής θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Όπως γράψαμε παραπάνω, ο Αστέρας θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει δυναμικά τη νέα περίοδο, όπως και για την παράδοση, καθώς πέρυσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (2 Οκτωβρίου 2016) είχε ηττηθεί εντός έδρας με 3-2 από τον Γκυζιακό.