Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

 

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟ

 

AS1718E

 

 

Ντέρμπι κορυφής για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ σήμερα το μεσημέρι Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2017, όπου ο 2ος στην βαθμολογία Αστέρας Χαϊδαρίου υποδέχεται τον πρωτοπόρο Νεοπεντελικό, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο “ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ” και αρχίζει στις 3.
Η ομάδα της πόλης μας, που έχει αήττητο και νικηφόρο σερί από την 2η έως την 4η αγωνιστική, όλο αυτό το διάστημα των 15 ημερών (ενδιάμεσα υπήρχε η παύση της αγωνιστικής δράσης λόγω του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου) προετοιμάστηκε κατάλληλα υπό τις οδηγίες του τεχνικού της Βασίλη Τσιάκαλου και θα παρουσιαστεί έτοιμη για τον σημερινό αγώνα.
Η προετοιμασία του Αστέρα Χαϊδαρίου ολοκληρώθηκε χθες βράδυ Παρασκευής και ο Τσιάκαλος στην 18άδα που ανακοίνωσε, συμπεριέλαβε τους εξής παίκτες: Μανώλικας, Μπουρνιάς, Καρβούνης, Ναλμπάντης, Σπυρόπουλος, Μπόσγας, Μπέρμπερης, Ανδριόπουλος, Ρίγκελς, Κόκα, Κώτσης, Βασιλικός, Βικάτος Δ., Καραγεώργος, Καραγιάννης, Βικάτος Ν., Παπαδάκης, Τριανταφυλλίδης.
Εκτός, έμειναν οι Αλεξάκης, Καλογερόπουλος, Δημακόπουλος, Τονικιάν, Λιβάνιος.
Στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος επικρατεί αισιοδοξία για το ντέρμπι και ο Βασίλης Τσιάκαλος δήλωσε σχετικά: “Είναι ένα ντέρμπι, υποδεχόμαστε μία εξαιρετική ομάδα, αλλά εμείς προσεγγίζουμε και αυτόν τον αγώνα, όπως όλους τους άλλους. Θέλουμε να παίξουμε ανοιχτά, να ευχαριστηθούμε το ματς και να φτάσουμε στη νίκη. Οι παίκτες μου έχουν προετοιμαστεί όπως πρέπει για τον αγώνα, βρίσκονται σε θαυμάσια κατάσταση και ελπίζω ότι αυτά θα μεταφραστούν καταλλήλως και εντός αγωνιστικού χώρου”.
Έπειτα από 4 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 2η θέση με 9 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, μία (1) ήττα και τέρματα 19-7, ενώ ο Νεοπεντελικός είναι στην 1η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία και τέρματα 11-2.
Διαιτητής είναι ο εξελίξιμος και εξ Θεσπρωτίας, ορμώμενος, Φίτσας (Δέτση, Ζήρδας / αξιολογημένοι επόπτες της ΕΠΟ στις εθνικές κατηγορίες).