ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΡΕΜΙΕΡΑ

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

 

PAA

 

 

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς έχει μπει το “νεότευκτο” γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Αστέρα Χαϊδαρίου, που λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επίσημους αγώνες και δει στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου Γ΄ Εθνικής της ΕΠΟ. Η ομάδα της πόλης μας με την Σμαράγδα Δεμπεγιώτου στον πάγκο της, το μεσημέρι (ώρα έναρξης 3.15) της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, υποδέχεται στο ΔΑΚ Αιγάλεω το ισχυρό σύνολο των Νηρηίδων Φθιώτιδας.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου προέρχεται από την εναρκτήρια αγωνιστική παρουσία του στο πρωτάθλημα, όπου την 1η αγωνιστική (Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017) το χαϊδαριώτικο σωματείο ηττήθηκε με 5-3 στην εκτός έδρας συνάντηση με τον Παμπαιανικό. Οι πολύ νεαρές σε ηλικία παίκτριες της Σμαράγδας Δεμπεγιώτου έχοντας απέναντι τους το πιο έμπειρο σύνολο του Παμπαιανικού (με θητεία στα εθνικά πρωταθλήματα γυναικών), δέχθηκαν… ψυχρολουσία στο α΄ ημίχρονο, όπου βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 με γκολ που σημειώθηκαν στο 27΄, στο 30΄ και το 34΄ (χατ – τρικ από την Κωνσταντινίδη). Ήταν ένα κακό δεκάλεπτο, που, όμως, δεν έριξε την ψυχολογία του Αστέρα, καθώς η ομάδα ανασυντάχθηκε. Στο 1ο μέρος του παιχνιδιού ο Αστέρας είχε καλή ευκαιρία με την Μανιώρου. Στην επανάληψη και έπειτα από τις οδηγίες της Δεμπεγιώτου στα αποδυτήρια, στο τερέν… μπήκε ένας άλλος Αστέρας. Στο 49΄ η Καϊάφα με διαγώνιο πλασέ είχε δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης η Κατσιμίχα με πλασέ μείωσε σε 3-1. Η πίεση από την ομάδα της πόλης μας συνεχίστηκε και στο 56΄ η Γεωργίου με σουτ πέτυχε το 3-2. Η αναμέτρηση έγινε αμφίρροπη και συναρπαστική, καθώς οι ομάδες έχαναν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Πιο εύστοχος ο Παμπαιανικός έκανε το 4-2 στο 64΄ (Σακάτη). Στο 83΄ η Καϊάφα έπιασε δυνατό σουτ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή η Μανιώρου την έσπρωξε στα δίχτυα για να γίνει το 4-3. Αμέσως μετά την σέντρα (84΄), η Τζανή ξεκινώντας… κούρσα από την δεξιά πτέρυγα πέρασε όποια βρήκε μπροστά της και με ωραίο σουτ, πέτυχε το πιο όμορφο γκολ του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 5-3. Για πρώτη εμφάνιση και για το μικρό μέσο όρο ηλικίας τους, απέναντι μάλιστα στο πολύ πιο έμπειρο σύνολο του Παμπαιανικού όπως γράψαμε παραπάνω, οι αθλήτριες του Αστέρα Χαϊδαρίου έκαναν καλή εμφάνιση και ίσως αν είχαν την ίδια εικόνα στο ξεκίνημα του αγώνα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Διαιτητής ο Ντουμιτρέσκου (Βούλγαρης, Βάλβης) του Σύνδεσμου Πειραιά.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Δεμπεγιώτου): Φουντουλάκη, Δούμανη, Παπουτσά, Ιωάννου, Σκάγκου, Κατσιμίχα (64΄ Κολέζα), Κουκή, Ανδρέου (72΄ Τσιπούρα), Γεωργίου, Καϊάφα, Μανιώρου. Στην 18άδα είχαν συμπεριληφθεί ακόμη οι: Σγουράκη, Βατίστα, Κοσμίδη, Μακρή, Λαδά.


Για την 2η αγωνιστική ο Αστέρας Χαϊδαρίου υποδέχεται την πολύ δυνατή, έμπειρη (και αυτή με παρουσία στα γυναικεία πρωταθλήματα) και φιλόδοξη ομάδα των Νηρηίδων από την Φθιώτιδα, η οποία έχει στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Την 1η αγωνιστική οι Νηρηίδες κέρδισαν δύσκολα εντός έδρας τον Απόλλων Ερέτριας με 2-1, καθώς προηγήθηκαν 1-0, ισοφαρίστηκαν (1-1) και πέτυχαν το 2-1 στο 88΄ με πέναλτι.
Διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού θα είναι ο Αλιάγας από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Πλάκα.
Στόχος του Αστέρα Χαϊδαρίου είναι μια καλή εμφάνιση και σαφώς να παρουσιάσει ένα πιο βελτιωμένο πρόσωπο, απέναντι στην δυνατή ομάδα των Νηρηίδων. «Έχουμε τονίσει από την έναρξη του πρωταθλήματος ότι ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι η πιο άπειρη ομάδα του ομίλου, αλλά και όλης της κατηγορίας, είμαστε ένα πολύ καινούργιο σύνολο και αυτό που έχουμε ως στόχο είναι να έχουμε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, να συλλέξουμε εμπειρίες και από αγώνα σε αγώνα οι παίκτριες μου να παρουσιάζονται πιο βελτιωμένες. Είναι εντελώς διαφορετική η ιδιοσυγκρασία ενός επίσημου παιχνιδιού σε σχέση με τον ρυθμό των προπονήσεων ή, των φιλικών. Οι νεαρές αθλήτριες μου έχουν και θέληση και όρεξη, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και είμαι σίγουρη ότι θα αφήσουμε σε αυτή την πρώτη μας σεζόν, ένα πολύ καλό αγωνιστικό αποτύπωμα», μας τόνισε η κ. Δεμπεγιώτου.


 Ακολουθεί φωτογραφικό αφιέρωμα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παμπαιανικό.

 

PA6

 

PA11

 

PA10

 

PA9

 

PA1

 

PA2

 

PA3

 

PA4

 

PA8

 

PA7