ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ… ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

ASTKAIS17

 

 

Μεγάλη η αυριανή μέρα για την ορθοδοξία μας, η 4η Δεκεμβρίου, καθώς εορτάζεται η Αγία Βαρβάρα, η προστάτιδα του ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ και ο Αστέρας Χαϊδαρίου γιορτάζει και αυτός, ως το καλύτερο… επιθετικό Πυροβολικό όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΑ. Με την εντός έδρας νίκη του επί της Ειρήνης Πετρούπολης με 5-0 για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, η ομάδα της πόλης μας συμπλήρωσε 32 γκολ ενεργητικό, που αυτήν την στιγμή αποτελεί το καλύτερο μεταξύ όλων των ομάδων στις τρεις (3) κατηγορίες της ΕΠΣΑ.
Η ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου παίζει ανοιχτό και παραγωγικό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες, σε αυτές τις εννέα (9) αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 3η θέση με 17 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 32-13. Στα εντός έδρας παιχνίδια του ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει συγκομιδή 7 βαθμών με 2 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες και τέρματα 12-8, ενώ στα εκτός έδρας ματς, όπου διατηρεί αήττητο, έχει συγκομιδή 10 βαθμών με 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία και σύνολο γκολ 20-5.
Αυτά τα 32 γκολ του ενεργητικού του Αστέρα Χαϊδαρίου έχουν σημειώσει 8 παίκτες και συγκεκριμένα οι Καραγεώργος (8), Κώτσης (6), Βικάτος Ν. (5), Κόκα (5), Καραγιάννης 3, Βασιλικός 2, Παπαδάκης 2, Μπέρμπερης (1).