ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ για την 10η αγωνιστική ο Αστέρας Χαϊδαρίου ήρθε εκτός έδρας ισόπαλος 3-3 με τον Ερμή Ειρ. Ηρακλείου, αλλά η ομάδα της πόλης μας έχει παράπονα από τον διαιτητή Μιμίδη και πιο συγκεκριμένα για την φάση του 85΄ όταν ο εν λόγω ρέφερι υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, που ισοφάρισαν σε 3-3. Η μπάλα βρήκε το χέρι του Ρίγκελς, αλλά οι του Αστέρα υποστηρίζουν ότι ο παίκτης ήταν εκτός ορίων Μεγάλης Περιοχής και όχι εντός.
Στο 21΄ ο Τζούστας πέτυχε το 1-0 και στο 25΄ ο Καραγεώργος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε (1-1) σημειώνοντας το ένατο (9) προσωπικό του γκολ την φετινή αγωνιστική περίοδο (2017-2018). Στο 39΄ ο Βικάτος Ν. με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ (1-2) τον Αστέρα Χαϊδαρίου. Στο 64΄ ο Ακούρος ισοφάρισε (2-2) για τους γηπεδούχους και στο 77΄ ο Σπυρόπουλος με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-3 για το χαϊδαριώτικο σωματείο. Στο 85΄ ο Μιμίδης θεώρησε ότι το χέρι του Ρίγκελς έγινε εντός Μεγάλης Περιοχής του Αστέρα, υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ακούρος διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Έπειτα από 10 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 3η θέση με 18 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 35-16. Την επόμενη αγωνιστική (11η) ο Αστέρας έχει ρεπό και επανέρχεται στις επίσημες υποχρεώσεις στις αρχές Ιανουαρίου, μετά την διακοπή λόγω των εορτών.
ΕΡΜΗΣ ΕΙΡ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Γονιδάκης, Αθανασίου (75΄ Κυρίτσης), Λασπόνικος, Κουρούμπαλος, Ακούρος, Κολονιώτης, Δημητρίου, Αδαμόπουλος (89΄ Κοσμίδης), Τζούστας, Κλεισιάρης, Κουνέλης (50΄ Χαβατζάς).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Καρβούνης (46΄ Μπόσγας), Σπυρόπουλος, Μπέρμπερης, Καλογερόπουλος, Κόκα, Παπαδάκης (46΄ Κώτσης), Βασιλικός (79΄ Βικάτος Δ.), Καραγεώργος (89΄ Δημακόπουλος), Βικάτος Ν., Ρίγκελς.