…ΑΛΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

 

BOSG18 arxiki

 

 

Τεράστιας σημασίας εκτός έδρας νίκη σήμερα το πρωί Κυριακής 11 Μαρτίου 2018 για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, ο οποίος στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ,… άλωσε το Περιστέρι, καθώς επικράτησε με 1-0 επί του ισχυρού Ηρακλή, “σπάζοντας» παράλληλα και το αήττητο της έδρας του. Μία νίκη για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, που λίγες αγωνιστικές πριν από την λήξη της αγωνιστικής σεζόν, τον κρατάει πιο ζωντανό από ποτέ σχετικά με την υπόθεση μπαράζ ανόδου, μιας και η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται πλέον στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Όσο αφορά το σημερινό ματς ο Αστέρας Χαϊδαρίου κατέβηκε για να τα παίξει όλα για όλα και πρωτίστως για να μην χάσει. Οι παίκτες του Θανάση Πατρικίδη ήταν πολύ… διαβασμένοι και σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχαν το πάνω χέρι στον έλεγχο, μην αφήνοντας την σκληροτράχηλη και συνάμα ποιοτική ομάδα του γηπεδούχου Ηρακλή να επιβάλλει τον ρυθμό της και να γίνει επικίνδυνη.
Στο 25΄ ο Μπόσγας (φώτο αριστερά) σημάδεψε το δοκάρι έπειτα από κεφαλιά, για να φτάσουμε τελικά στο 80΄ όπου ο 22χρονος Στέλιος Ναλμπάντης (δεξιά φώτο) με απευθείας αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-1 δίνοντας ένα από τα πιο πολύτιμα… τρίποντα στον Αστέρα κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Καλή η διαιτησία του Καπίρη με βοηθούς τους Γκαχτίδη, Βογιατζόγλου, ενώ με ανακοίνωση της η διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου ευχαριστεί τους παράγοντες της ιστορικής ομάδας του Ηρακλή Περιστερίου για την άψογη φιλοξενία και τους εύχεται ότι καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν.
Έπειτα από 20 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 2η θέση (ισοβαθμεί με τον Ηρακλή Περιστερίου) με 34 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες, ένα (1) ρεπό και τέρματα 57-24.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πασχάλης Χλοψιούδης): Καπιζιώνης, Μπαλούτσος, Καρακωνσταντής (87΄ Νικολάου), Καπελάκης, Γιαννακόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Φιλιππάκης (46΄ Σιώλος), Τζαβάρας, Ζαγκόβας, Κατσουγιάννης (87΄ Κασιμάτης), Μούρτζης (46΄ Κράϊας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Θανάσης Πατρικίδης): Μανώλικας, Τονικιάν (73΄ Καρβούνης), Τριανταφυλλίδης, Μπόσγας, Ναλμπάντης Στυλ., Ρίγκελς, Σπυρόπουλος (62΄ Αλεξάκης), Κόκα, Καραγεώργος, Στρατικόπουλος (75΄ Μητκάκης), Βικάτος (73΄ Παπαδάκης).