ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΣΕ ΜΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

 

karv 8ada

 

 

Μπορεί να μετράει μόνο τρία χρόνια ζωής (έτος ίδρυσης 2015) και με συμμετοχή στα επίσημα πρωταθλήματα εδώ και ενάμισι χρόνο, αλλά αυτός ο χρόνος φαίνεται ότι είναι αρκετός για να αντιληφθεί κάποιος την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο ποδοσφαιρικό σωματείο του Αστέρα Χαϊδαρίου, τόσο στις ακαδημίες, όσο και στα τμήματα των ανδρών και γυναικών. Ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα η… καρποφορία αυτή μεγαλώνει συνεχώς και αποτέλεσμα είναι ότι 8 αθλητές και αθλήτριες του χαϊδαριώτικου σωματείου έχουν κληθεί στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΑ (Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας), αλλά και σε συγκροτήματα της Εθνικής Ελλάδας. Από μόνο του το γεγονός αποτελεί σίγουρα μεγάλη επιτυχία και ειδικά για έναν σύλλογο που μετράει πολύ λίγο χρόνο λειτουργίας, αλλά μάλλον ενδεικτικό της δουλειάς και της προσπάθειας που καταβάλλεται από διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αλλά και τους ίδιους τους αθλούμενους.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, στην Μικτή Νέων της ΕΠΣΑ κλήθηκαν οι Παπαδάκης και Καρβούνης. Ο Γιώργης Παπαδάκης (φώτο – πάνω σειρά / πρώτος από αριστερά), που έχει γεννηθεί το 2002 (13 Αυγούστου) και αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα του Αστέρα, παίζει κυρίως στην επίθεση, αλλά και ως χαφ. Ο υψηλόσωμος νεαρός έκανε ντεμπούτο στο ανδρικό τμήμα του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ στις 8 Ιανουαρίου 2017 σε αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, ενώ την περσινή πρώτη του σεζόν είχε 3 εμφανίσεις και 1 γκολ. Την φετινή αγωνιστική σεζόν (2017-2018) ο εξελίξιμος επιθετικός, όπου ο Αστέρας πρωταγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ, μετράει ήδη 15 συμμετοχές και 4 γκολ. Ο Γιώργης Παπαδάκης είναι μαθητής της 1ης τάξης του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου.
Ο δεύτερος μικρός από το ανδρικό τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου, που κλήθηκε στην Μικτή Νέων της ΕΠΣΑ είναι ο Βασίλης Καρβούνης (φώτο – πάνω σειρά / δεύτερος από αριστερά). Γεννημένος και αυτός το 2002 (2 Νοεμβρίου), αγωνίζεται ως δεξί μπακ – χαφ και έχει κάνει ντεμπούτο με τον Αστέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ στις 2 Απριλίου 2017 σε εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Πετρούπολης. Την περασμένη σεζόν ο νεαρός Καρβούνης κατέγραψε 4 εμφανίσεις, ενώ την νυν αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ο ταλαντούχος 16χρονος έχει 18 εμφανίσεις σε 19 αγωνιστικές! Ο εν λόγω παίκτης του Αστέρα Χαϊδαρίου είναι μαθητής της α΄ τάξης του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου.
…Επόμενη στάση μετά τους Νέους, οι Παίδες (… εν τάξει) του Αστέρα, οι οποίοι μετέχουν στην Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ και μάλιστα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ένωσης έχουν περάσει στην φάση των 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Ο λόγος για τους Ζαρκαλή, Κατηφόρη και Τζωρτζίνη.
Ο Θοδωρής Ζαρκαλής (φώτο – κάτω σειρά / πρώτος από αριστερά) είναι γεννημένος στις 27 Απριλίου 2004 και αγωνίζεται ως επιθετικός με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, ενώ είναι μαθητής της β΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου.
Ο Σπύρος Κατηφόρης (φώτο – πάνω σειρά / δεύτερος από δεξιά) είναι γεννημένος το 2004, αγωνίζεται επί το πλείστον ως καθαρός μεσοεπιθετικός, αλλά μπορεί να καλύψει και τις πτέρυγες, ενώ είναι μαθητής της β΄ τάξης Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Ο Αίαντας Τζωρτζίνης (φώτο – πάνω σειρά / πρώτος από δεξιά) έχει γεννηθεί το 2004, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και ιδιαίτερα στο νευραλγικό και απαιιτητικό χώρο του άξονα, ενώ είναι μαθητής της β΄ τάξης του 7ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου.
Και τέλος, μετά τους Νέους και τους Παίδες, έρχεται η τιμητική σειρά των κοριτσιών του Αστέρα Χαϊδαρίου, σε μία αγωνιστική σεζόν όπου ο σύλλογος της πόλης μας μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο επίσημο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (διοργανώτρια η ΕΠΟ) και η νεανική γυναικεία ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου υπό την τεχνική ευθύνη της Σμαράγδας Δεμπεγιώτου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Με μεγάλη τιμή και περηφάνια ο σύλλογος της πόλης μας πριν από λίγο χρονικό διάστημα δέχθηκε το επίσημο έγγραφο της ΕΠΟ, όπου τρεις νεαρές αθλήτριες της ομάδας είναι μεταξύ των προεπιλογών της Εθνικής Κορασίδων. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τις Κόλεζα, Κοσμίδη και Τσιπούρα.
Η Μαρία Κόλεζα (φώτο – κάτω σειρά / δεύτερη από αριστερά) είναι γεννημένη το 2003, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ – χαφ και είναι μαθήτρια της γ΄ τάξης του 6ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου.
Η Εριφύλη – Ευφραιμία Κοσμίδη (φώτο – κάτω σειρά / δεύτερη από δεξιά) είναι γεννημένη το 2003, παίζει στην θέση του τερματοφύλακα και είναι μαθήτρια της γ΄ τάξης του 6ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου.
Η Δήμητρα Τσιπούρα (φώτο – κάτω σειρά / πρώτη από δεξιά) είναι γεννημένη στις 5 Μαρτίου 2003, αγωνίζεται ως δεξί μπακ – χαφ και είναι μαθήτρια της γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Αιγάλεω.