ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

 

ASTBATH2

 

 

Τεράστιας σημασίας νίκη του Αστέρα Χαϊδαρίου για την 25η και προτελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς η ομάδα της πόλης μας νίκησε εκτός έδρας (γήπεδο Κυψέλης) με 3-2 τον ιστορικό Αστέρα Εξαρχείων. Μία νίκη, που κράτησε ζωντανό τον Αστέρα Χαϊδαρίου στον στόχο του για συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου – όπου την τελευταία αγωνιστική υποδεχόμενος τον Άτλα Κυψέλης θα τα δώσει όλα για νίκη, τηρουμένων των ελπίδων που του αναλογούν – ενώ παράλληλα άφησε «εκτός παιχνιδιού» μπαράζ τον Αστέρα Εξαρχείων, ο οποίος την 26η και τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.
Σε έναν αγώνα θρίλερ, στο 15΄ ο Τούντας πέτυχε το 1-0, ενώ στο 20΄ ο Ναλμπάντης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε (1-1). Στο 23΄ ο Τούντας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες. Στο 30΄ ο Πυλαρινός Σ. έκανε το 2-1, που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι παίκτες του Θανάση Πατρικίδη, μπήκαν πιο αποφασισμένοι, εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο την αριθμητική υπεροχή τους και παίζοντας έξυπνα έφτασαν στη νίκη. Στο 65΄ με φοβερό σουτ ο έμπειρος Αλεξάκης ισοφάρισε σε 2-2. Στο 84΄ ο ταλαντούχος Στρατικόπουλος «έγραψε» το τελικό 2-3.
Έπειτα από 25 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου σε απόλυτη κλίμακα είναι 8ος (ισοβαθμεί με 42 πόντους ως 4ος με Ηρακλή Περιστερίου, ΑΕ Περιστερίου, Άτλας Κυψέλης, Ερμής Ειρ. Ηρακλείου) με 42 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 6 ισοπαλίες, 5 ήττες, 2 ρεπό και τέρματα 64-29.

 

ASTBATH


ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Γκίνης, Λένγκου, Πυλαρινός Δ., Καραγκούνης. Γιούργκεβιτς, Ψύλλιας (82΄ Τσεσμελιάδκης), Τούντας, Νάτσης, Πυλαρινός Σ. (55΄ Κρόκος), Μότσκα, Μάκος (55΄ Ζέρβας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Τριανταφυλλίδης (82΄ Καρβούνης), Ναλμπάντης, Μπόσγας, Κωνσταντάτος, Αλεξάκης, Σπυρόπουλος, Κόκα, Καραγεώργος, Στρατικόπουλος, Βικάτος.

 

ASTBATH1

 

 

YESSA

 

 

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza