ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΑΥΡΟ

 

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

PAIDAST

 

 

…Σκαλοπάτι ανέβηκαν φέτος οι Παίδες του Αστέρα Χαϊδαρίου, οι οποίοι όπως έχουμε γράψει σε προγενέστερο δημοσίευμα μας, προκρίθηκαν στις καλύτερες 16 ομάδες της Αθήνας (ΕΠΣΑ) ή, στον λεγόμενο όμιλο των ισχυρών και σήμερα το πρωί (11.45) της 6ης Μαίου 2018 παίζουν εκτός έδρας, στα Βριλήσσια, με τον Κένταυρο. Νοκ – άουτ ο αγώνας, σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής του Παιδικού πρωταθλήματος και οι Παίδες του Αστέρα Χαϊδαρίου, πάνε να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, πρωτίστως, αλλά και να διεκδικήσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Μια φουρνιά νέων παιδιών, που αυτά τα τρία χρόνια δουλεύεται συστηματικά και ειδικά την φετινή σεζόν απέδειξαν το πηγαίο ταλέντο τους, που όπως και να το κάνουμε δεν είναι μικρό το επίτευγμα, το να φτάνεις στους 16.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου πάει στα Βριλήσσια πάνοπλος και πανέτοιμος, οι παίκτες έχουν δουλέψει πολύ καλά γι’ αυτό το ματς και ο προπονητής του τμήματος κ. Θανάσης Πατρικίδης για τον αγώνα εναντίον του Κενταύρου έχει στην διάθεση του, τους: Μπουλούμπαση, Μοσχονά, Περιβολαράκη, Μυλωνά, Αντωνόπουλο, Πολυκρέτη, Ντούλε, Κατηφόρη, Καρμπόνη, Ζαρκαλή, Γκλεζάκο, Λάσκο, Χρυσοχόο, Τζωρτζίνη, Γκιόκα, Αρβανίτη, Αποστολόπουλο, Παλήκαρη, Κουκούλη.
Στην α΄ φάση της διοργάνωσης ο Αστέρας Χαϊδαρίου μετείχε στον 2ο όμιλο του Παιδικού Πρωταθλήματος όπου έπειτα από 13 αγωνιστικές κατέλαβε την 4η θέση με 27 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και σύνολο τερμάτων 48-16, ενώ στον 2ο γύρο ο Αστέρας αγωνιζόμενος στον 7ο όμιλο, έπειτα από 13 αγώνες κατέλαβε την 3η θέση με 27 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 25-13.
Όσο αφορά τον αντίπαλο του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο Κένταυρος Βριλησσίων στον α΄ γύρο μετείχε στον 5ο όμιλο όπου έπειτα από 13 ματς κατέκτησε την 5η θέση με 25 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 27-12, ενώ στην επόμενη φάση ήταν στον 9ο όμιλο όπου έπειτα από 13 αγώνες κατέλαβε την 3η θέση με 30 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 3 ισοπαλίες, μία (1) ήττα και τέρματα 18-6.
Το σημερινό ματς που διεξάγεται στο γήπεδο των Βριλησσίων θα σφυρίξει ο Τζανής με βοηθούς τους Αθανασίου και Αρβανίτη.

 

YESSA

 

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza