ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΣΠΙΝΟΥΛΑ

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Β5 ΝΟΔΕ

 

SPND

 

 

Την περασμένη Κυριακή 13 Μαίου 2018 ο Τάκης Σπίνουλας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα του, όπως κάθε εβδομάδα, και ειδικά τα Σαββατοκύριακα που είναι βεβαρημένο, πηγαίνοντας νωρίς το πρωί στην επιχείρηση του, το μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι. Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγε και ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, όπου ο ίδιος ήταν υποψήφιο μέλος για την Β5 ΝΟΔΕ της ΝΔ.
Από το επιχειρηματικό στίβο, αλλά και τον αθλητικό χώρο, όπου έχει διατελέσει Πρόεδρος στον ΑΟ Χαϊδαρίου, ενώ παραμένει χορηγός και στυλοβάτης και άλλων αθλητικών σωματείων (μεταξύ αυτών και η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα), ήταν η πρώτη φορά για τον εν λόγω επαγγελματία, που έχοντας διανύσει μια μακρά επιτυχημένη πορεία στους δύο προαναφερόμενους τομείς, στα 62 του χρόνια, κατασταλαγμένος και ξεκάθαρος, «εκτέθηκε» και στον πολιτικό βίο. Ένας άνθρωπος του αμιγούς ιδιωτικού τομέα, χωρίς να διατυμπανίζει τις προσωπικές του απόψεις, αλλά με σεβασμό σε κάθε άποψη και κάθε πολιτική χροιά, έχοντας επί το πλείστον δημιουργήσει συμπάθειες και φιλίες, πήρε το βάπτισμα του πυρός και σε εκλογική διαδικασία.
Στα δικά μας προάστια οι φίλοι στήριξαν και με το παραπάνω την υποψηφιότητα, του αγαπητού Τάκη Σπίνουλα, και όχι του πολιτικού Τάκη Σπίνουλα. Δεν είναι ο Τάκης παιδί του κομματικού σωλήνα ή, της κομματικής γραμμής. Είναι ο Τάκης, όπως και έτσι τον αποκαλούν όλα αυτά τα χρόνια, όσοι τον συναναστρέφονται ή, τον συναντούν, στα μαγαζιά του, στο γήπεδο, στο δρόμο. Στην πόλη μας το Χαϊδάρι, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και 27 χρόνια περίπου, πήγε πολύ ψηλά φτάνοντας στην 2η θέση, Στην Αγία Βαρβάρα, εκεί που είναι το πατρικό του σπίτι και έζησε πολλά χρόνια, σάρωσε παίρνοντας 100 ψήφους σε 127 ψηφοδέλτια και καταλαμβάνοντας πανηγυρικά την 1η θέση. Στο Αιγάλεω, εκεί όπου άνοιξε το πρώτο μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», πριν αυτό μεταφερθεί στο Χαϊδάρι, και εκεί οι φίλοι τον έφεραν σε πολύ ψηλή θέση για τα εκλογικά δεδομένα της ΔΗΜ. Τ.Ο. Αιγάλεω. Και χωρίς ο Τάκης Σπίνουλας να είναι ένα καθ’ εαυτού κομματικοποιημένο ον. Πολιτικό ον είναι, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, με δικές του προσωπικές απόψεις.
Μέσω της εφημερίδας μας και μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας ο κ. Τάκης Σπίνουλας θέλησε να μεταφέρει το δικό του προσωπικό ευχαριστήριο μήνυμα: «Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους, όπως και αυτούς που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες. Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω εγκάρδια και ξεχωριστά τον Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Αγίας Βαρβάρας κ. Μανώλη Ζερβάκη, ο οποίος ήταν αυτός που με προέτρεψε να πάρω την μεγάλη απόφαση για την υποψηφιότητα μου και παράλληλα, στην πατρογονική μου εστία, την Αγία Βαρβάρα, να πάρω από τους συμπολίτες μου, μια πρωτιά, η οποία με γεμίζει με τιμή και περηφάνια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».