ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΡΑΓΚΜΠΙ

 

ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

IRARX

 

 

Μια ακόμη διεθνή παρουσία για την χαϊδαριώτικη ομάδα ράγκμπι, τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, καθώς το σωματείο της πόλης μας θα λάβει μέρος στο μεγάλο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά της Σερβικής Ομοσπονδίας στο Βελιγράδι στις 16 Ιουνίου και τις 17 Ιουνίου 2018, στα πλαίοια του εορτασμού των 100 ετών της ύπαρξης και λειτουργίας του συγκεκριμένου αθλήματος στην Βαλκανική χώρα. Μία μεγάλη τιμή για το χαϊδαριώτικο σωματείο, το οποίο αμέσως αποδέχθηκε την πρόσκληση και το πρωί της Παρασκευής 15 Ιουνίου αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Σερβίας, ενώ η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου.
Στο μεγάλο τουρνουά του Βελιγραδίου, που γίνεται υπό την αιγίδα της Σερβικής Ομοσπονδίας, θα λάβουν μέρος, 2 ομάδες από το Βελιγράδι, η Εθνική Σερβίας, ομάδες από Κροατία, Σκωτία, Ρουμανία και ο Ιπποκράτης Χαϊδαρίου ως εκπρόσωπος της Ελλάδας. 
Επικεφαλής της αποστολής του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, είναι η Πρόεδρος κ. Χαρά Δρακουλάκη – Καββάλα. Την αποστολή συνοδεύει, επίσης, το μέλος του ΔΣ του συλλόγου κ. Θανάσης Μονεμβασίτης, ενώ ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι παρευρίσκεται ο Ειδικός Γραμματέας κ. Ιπποκράτης Δρακουλάκης.
Όσο αφορά το αγωνιστικό τμήμα του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, που θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι, ο προπονητής κ. Ιάσωνας Δαγδελένης, θα έχει στην διάθεση του, τους εξής αθλητές: Τσιμπούκας Γιώργος, Δρακουλάκης Ηλίας, Σάββας Μάνος, Κύρκος Φίλιππος, Λυμπερόπουλος Ελευθέριος, Τσιμπούκας Παναγιώτης, Δρακουλάκης Γιώργος, Ζαφειράκης Χάρης, Σάββας Θοδωρής, Γεωργιτσόπουλος Άρης, Ασημακόπουλος Άρης.
Η αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας της πόλης μας για τους αγώνες σε αυτό το τουρνουά της Σερβίας, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου, και τις δύο τελευταίες μέρες το έμψυχο δυναμικό στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου στο Δάσος Χαϊδαρίου, επισκέφθηκαν τόσο ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μιχάλης Σελέκος (Τετάρτη 13 Ιουνίου), όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Ντηνιακός (Πέμπτη 14 Ιουνίου), οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία για το τουρνουά του Βελιγραδίου.
Τέλος, όσο αφορά την αποστολή και το ταξίδι στην Σερβία, με ανακοίνωση του το ΔΣ του συλλόγου, ευχαρίστησε τους χορηγούς που συνέβαλαν έμπρακτα για την πραγματοποίηση του και συγκεκριμένα τους: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κ. Τάκη Σπίνουλα (μουσικό μεζεδοπωλείο ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ), ΜΕΧΧ (ψητοπωλείο), καφέ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ, LUX (ζαχαροπλαστείο), εταιρεία THERMICK.
Επίσης τον Δήμο Χαϊδαρίου και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Σελέκο.
(Στην κεντρική φωτογραφία, αριστερά η ομάδα του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ μαζί με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Μιχάλη Σελέκο, και δεξιά ο συμπολίτης μας, Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι, κ. Ιπποκράτης Δρακουλάκης, με τον επικεφαλής του συνδυασμού “ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ”, κ. Βαγγέλη Ντηνιακό). Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ.

 

KD1

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455

 

IR11

 

IR1

 

 

IR13

 

IR2

 

IR6

 

IR3

 

BORDOX

 BORDO (Patisserie – Boulangerie – Café): Στρ. Καραϊσκάκη 63, 210 5324269 (ωράριο λειτουργίας καταστήματος 08.00 – 23.00, ωράριο ντιλίβερι 08.00 – 20.00).

 

IR12

 

IR10

 

 

IR4

 

 IR5

 

IR7

 

IR10

 

IR9

 

IR8

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza