Η ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

PGPS

 

 

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 ορίστηκε η πρώτη συνάντηση και η έναρξη της προετοιμασίας του Αστέρα Χαϊδαρίου για την σεζόν 2018-2019, που θα συμμετάσχει για 3η σερί χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Η απόφαση έγινε γνωστή χθες το απόγευμα, έπειτα από την σύσκεψη του προπονητή Θανάση Πατρικίδη (φώτο / πρώτος από αριστερά) με τους παράγοντες του σωματείου, όπου συζητήθηκαν οργανωτικά και μεταγραφικά θέματα. Επίσης, οριστικοποιήθηκε και η σύνθεση του τεχνικού τιμ του ανδρικού τμήματος για τη νέα σεζόν. Γυμναστής θα είναι ο Γιάννης Γκιόκας (φώτο / δεύτερος από δεξιά), ο οποίος την περασμένη περίοδο ήταν στην Ιεράπολη, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Κυριακός Ψαρρόπουλος (φώτο / δεύτερος από δεξιά), ο οποίος ανέλαβε και την εκγύμναση των πορτιέρο των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
Τέλος, την διοικητική μέριμνα και τον ενδιάμεσο κρίκο μεταξύ ανδρικού τμήματος και ΔΣ, θα έχει υπό την ευθύνη του, ο συμπολίτης μας, Γενικός Αρχηγός, κ. Γιάννης Σκόρδας (φώτο / πρώτος από δεξιά).
Στο μεταξύ της επόμενες μέρες θα υπάρχει ροή ειδήσεων σχετικά με ανανέωσεις συμφωνιών με παίκτες από το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό (έως τώρα έχει γίνει γνωστή η ανανέωση συνεργασίας με τον Αντώνη Μανώλικα), ενώ σειρά θα πάρουν και όποιες μεταγραφικές κινήσεις γίνουν. Ήδη έχουν γίνει συγκεκριμένες επαφές και απλώς απομένουν τα τυπικά.

 

MAMOK