ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΘΕΟΔΩΡΗ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

THEOL

 

 

Μία πολύ σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για την νεοσύστατη ομάδα των Λύκων Χαϊδαρίου – την ιστορική συνέχεια του Κρόνου Αιγάλεω – ενόψει της νέας περιόδου 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Πριν από λίγη ώρα η ομάδα της πόλης μας ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Χρήστου Θεοδωρή 9κεντρική φώτο), μια μεταγραφή η οποία δίνει και ποιότητα και δυναμική στην προσπάθεια των Λύκων Χαϊδαρίου, που αναμένεται να παρουσιαστούν με πολλές φιλοδοξίες τη νέα σεζόν.
Ο 30χρονος Χρήστος Θεοδωρής, που αγωνίζεται σε ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα, έμεινε ελεύθερος από τον ιστορικό Θρασύβουλο Φυλής, στον οποίο έπαιξε στο β΄ μισό της περιόδου 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΔΑ.
Ο Θεοδωρής έχει ξεκινήσει από την ΑΕ Μενιδίου, συνέχισε στον Αχαρναϊκό στην Γ΄ και Δ΄ Εθνική, ακολούθησε η μεταγραφή του στην Αθηναϊδα (Γ΄ Εθνική), ενώ μετά έπαιξε με τον Νικολακάκη σε Α΄ ΕΠΣΑΝΑ και Δ΄ Εθνική. Στην συνέχεια, λόγω της στρατιωτικής θητείας του, φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ΄ Εθνική και η επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ με τον Νικολακάκη. Ακολούθησαν τα Μελίσσια στην Β΄ Αθήνας, ο Κρόνος Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ πέρυσι (2017-2018) ξεκίνησε με τον Ακράτητο στην Α΄ ΕΠΣΔΑ στο α΄ μισό και ολοκλήρωσε στον Θρασύβουλο.
Ήταν η 4η μεταγραφή της ΑΕ Λύκων Χαϊδαρίου, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των, Ανταλή (αμυντικός) από ΑΟ Ιλίου, Στρατηγαρέα (τερματοφύλακας) από Ανθούπολη και Ζαραβέλη (τερματοφύλακας) από Αμπελόκηπους.
Τις επόμενες μέρες, όπως τόνισε ο δημιουργός των Λύκων Χαϊδαρίου, κ. Χρήστος Σημαντήρας, θα ακολουθήσουν και άλλες δυνατές μεταγραφές.

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr