ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ

 

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

ASK18

 

 

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκινούν και επίσημα την λειτουργία τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2018-2019 οι ακαδημίες του Αστέρα Χαϊδαρίου, ενώ η Γραμματεία των ακαδημιών που εδρεύει στο γήπεδο πλησίον του Αττικού Νοσοκομείου θα είναι ανοιχτά από το απόγευμα (στις 7) της προσεχούς Τετάρτης 29 Αυγούστου 2018. Να σημειώσουμε ότι την Τεχνική Διεύθυνση των ακαδημιών θα έχει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης κ. Μάξιμος Κατικαρίδης (φώτο πάνω / αριστερά), ενώ συνεχίζουν στα πόστα τους και οι προπονητές κ.κ. Γιάννης Κυπρίου (φώτο πάνω / δεξιά), Χρήστος Γιώτης (φώτο κάτω / αριστερά), Γιώργος Λινάρδος (φώτο κάτω / δεξιά).
Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Αστέρας Χαϊδαρίου τονίζονται τα εξής: «Για ακόμα μια χρονιά η Ακαδημία του Α.Ο Αστέρα Χαϊδαρίου ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί τους αθλητές της. Έναρξη προπονήσεων Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας Μάξιμος Κατικαρίδης και οι προπονητές Γιάννης Κυπρίου, Χρήστος Γιώτης και Γιώργος Λινάρδος θα είναι και φέτος κοντά μας. Η γραμματεία του γηπέδου Αττικό θα λειτουργήσει καθημερινά από την Τετάρτη 29 Αυγούστου 19:00-21:00 για πληροφορίες και εγγραφές».

 

 

YESSA

 

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr. ΤΗΛ.: 210 5812624.