ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΣΕ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΤΟΥΒΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΙΚΗΣ

 

ATBA

 

 

Την στοχευμένη ενίσχυση του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ συνεχίζει ο Αστέρας Χαϊδαρίου. Η ομάδα της πόλης μας, που θα λάβει μέρος για 3η σερί σεζόν στην κατηγορία – ενώ μάλιστα την περασμένη σεζόν έφτασε μέχρι τα μπαράζ ανόδου από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ – προετοιμάζεται από τις 20 Αυγούστου και παράλληλα προχωράει τις όποιες μεταγραφικές προσθήκες. Σε αυτό το πλαίσιο ο Αστέρας Χαϊδαρίου ανακοίνωσε στην συμφωνία συνεργασίας με τους Γιάννη Τουβάκη (φώτο αριστερά) και Γιάννη Μπαμπίκη (δεξιά φώτο), οι οποίοι προέρχονται από την ιστορική ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα του όμορου Δήμου της Αγίας Βαρβάρας. Ο Τουβάκης αποκτήθηκε με ελευθέρας μεταγραφή, ενώ ο Μπαμπίκης αποκτήθηκε δανεικός για ένα (1) χρόνο.
Ο 20χρονος Γιάννης Τουβάκης, που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το 2014-2015 ενσωματώθηκε στο ανδρικό τμήμα των «κυανόλευκων» όταν αγωνιζόντουσαν στην Α΄ ΕΠΣΑ, την περίοδο 2016-2017 είχε με την ΑΠΕ 9 συμμετοχές στην Α΄ κατηγορία της Αθήνας, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) είχε 16 συμμετοχές στην Β΄ ΕΠΣΑ με τον σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας.
Ο 20χρονος Γιάννης Μπαμπίκης αγωνίζεται ως στόπερ και την σεζόν 2014-2015 είχε καταγράψει μία (1) συμμετοχή με τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας στην Β΄ ΕΠΣΑ. Ακολούθησε η μεταπήδηση του στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου την περίοδο 2015-2016 είχε μία (1) συμμετοχή στην Α΄ ΕΠΣΑ, ενώ την σεζόν 2015-2017 με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία είχε 15 συμμετοχές. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπαμπίκης ήταν στο ρόστερ της ΑΠΕ, αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις τον εμπόδισαν να ακολουθήσει εντατικά το πρόγραμμα της ομάδας του. Ο παίκτης ολοκλήρωσε αυτόν τον κύκλο με το θέμα εργασίας, και κατόπιν τούτου, ο προπονητής της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Τάκης Γιαννόπουλος, που πιστεύει στα προσόντα του, έθεσε ως όρο για την μεταγραφή να γίνει με την μορφή δανεισμού, λεπτομέρεια στην οποία συναίνεσαν οι παράγοντες του Αστέρα Χαϊδαρίου.
Οι δύο νέοι παίκτες του Αστέρα Χαϊδαρίου τέθηκαν ήδη στην διάθεση του προπονητή τους κ. Θανάση Πατρικίδη και αναμένεται να αποτελέσουν νευραλγικές μονάδες στην φετινή πορεία της νέας τους ομάδας.

 

 

AKMONSA