ΜΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΙΚΑ

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟ

 

KASTM

 

 

Αν και αγωνιστικά ο Αστέρας Χαϊδαρίου, δεν έκανε καλή εμφάνιση, πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, καθώς για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, επικράτησε στο Ρουφ με 1-0 επί του ιστορικού Πανθησειακού.
Σε αντίθεση με την πρεμιέρα, όπου οι παίκτες του Σάκη Πατρικίδη, έπαιξαν πολύ καλά στη νίκη επί του Διαγόρα Αιγάλεω, το απόγευμα του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2018 στο Ρουφ απέναντι στον γηπεδούχο Πανθησειακό, δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης. Βέβαια στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα και για αυτό φρόντισε ο Βασίλης Καραγιάννης (φώτο αριστερά), ο οποίος μόλις στο 2΄ με πλασέ σημείωσε το 0-1, όπως και ο πορτιέρο – αρχηγός Αντώνης Μανώλικας (δεξιά φώτο), που με δύο σωτήριες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Έτσι, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, πέτυχε την 2η σερί νίκη του στις δύο πρώτες αγωνιστικές και κοιτάει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα.
ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ: Γιαζιρτζής, Αναγνωστόπουλος (55΄ Παπαδόπουλος), Κραββαρίτης, Χριστόπουλος (75΄ Ραίος), Κορφιάς, Ντούπης (47΄ Μιχελιδάκης), Καζαντζής, Αθανασόπουλος, Κοικάς, Συναδινός, Γκυρτής (81΄ Λούπα).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Κιουρκτσής (67΄ Μαντζούκας), Ναλμπάντης, Μπούρας, Κωνσταντάτος (λ.τ. 10΄ Χαρατσάρης), Τουβάκης, Παπαδάκης (86΄ Σπυρόπουλος), Στρατικόπουλος, Καραγεώργος, Κοτζαμάνης (61΄ Κοκκόσης), Καραγιάννης.

 

 

MOUSKX