Συνεχής κινητικότητα από τον Β. Ντηνιακό

 

 ntiniak arxiki

 

Οι εξελίξεις στα δημοτικά δρώμενα στο Χαϊδάρι όσο οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν τρέχουν όλο και περισσότερο. Αυτό όμως που ξεχωρίζει πιο πολύ είναι από τη μια η συνεχής κινητικότητα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά» Βαγγέλη Ντηνιακού που δραστηριοποιείται συνέχεια εντοπίζει προβλήματα και προτείνει λύσεις και από την άλλη τα πολλά παράπονα που διατυπώνονται από δημότες ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθέτησης για την αναποτελεσματικότητα του δήμου σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην καθαριότητα. Μάλιστα τις ευθύνες για την αρνητική εικόνα της πόλης στα δημόσια σχόλια τους στο διαδίκτυο οι δημότες τις ρίχνουν πλέον ευθέως στην δημοτική αρχή και προσωπικά στον δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο.

Ο Β. Ντηνιακός ήδη ανακοίνωσε τον χώρο δουλειάς της παράταξης του, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης επί του πεζόδρομου στην οδό Καραϊσκάκη 65.

 

Ποια είναι τελικά η αλήθεια;

 

Στο Δημοτικό συμβούλιο οι συγκρούσεις μεταξύ Ντηνιακού Σελέκου είναι συνεχείς. Μάλιστα πρόσφατα ο Β. Ντηνιακός αναφέρθηκε σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για την κοπή πεύκων που βγήκε παράνομη από τον έλεγχο της Περιφέρειας μετά από καταγγελία δημότη.. Ο δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι η απόφαση κρίθηκε νόμιμη.. Όμως από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες των ενδιαφερομένων και των αρμοδίων, όπως αναφέρει ο Ντηνιακός Βαγγέλης, ο ισχυρισμός του δημάρχου δεν επιβεβαιώνεται με αποτέλεσμα να του καταλογίζει ότι για να αμυνθεί στο δημοτικό συμβούλιο από τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης καταφεύγει ακόμη και σε παραπλανητικές αναφορές..

 

 

3

 

Εκτός από την θεμελιωμένη πρότασή μας για την μακροπρόθεσμη επέκταση του ΜΕΤΡΟ και συγκεκριμένα της γραμμής 4 μέχρι την περιοχή του Χαϊδαρίου μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην έλλειψη τόσο της τοπικής συγκοινωνίας όσο και συχνών αστικών λεωφορείων, έτσι ώστε οι Χαϊδαριώτες να μετακινούνται τόσο μέσα στην πόλη αλλά και να προσεγγίζουν εύκολα τη στάση του ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα.

<<Χαϊδάρι ξανά>>

 

 

 

4

 

Το βασικό πρόβλημα που αφορά τις παιδικές χαρές, δεν είναι μόνο η κακή τους κατάσταση, αλλά και το γεγονός ότι τόσο καιρό είναι κλειδωμένες αφού θεωρούνται ακατάλληλες και ο Δήμος δεν προχωράει στην πιστοποίηση τους. Πως είναι δυνατόν μία τέτοια εικόνα να προσελκύσει γονείς και παιδιά; Επιτέλους, αυτή η άδικη για τους Χαιδαριώτες κατάσταση πρέπει άμεσα να αλλάξει.

<<Χαϊδάρι ξανά>>

 

 

 

2

 

Έχουν συμπληρωθεί σχεδόν 3 χρόνια επανειλημμένων προσπαθειών για να κλείσει αυτή η μπάρα που οδηγεί σ’ έναν απ’ τους πιο κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης.

Η Δημοτική αρχή Σελέκου δείχνει την ανικανότητά της ακόμα και στα πιο βασικά ζητήματα.

<<Χαϊδάρι ξανά>>

 

 

6

 

Άραγε η πληροφόρηση των νέων στην πόλη μας, για τα θέματα που τους αφορούν, είναι στην ίδια κατάσταση με το “Κέντρο Πληροφόρησης Νέων” που βρίσκεται δίπλα στο Παλατάκι;

<<Χαϊδάρι ξανά>>

 

 

5

 

Η τεχνολογία και η πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν καταστεί πλέον βασικοί παράγοντες της καθημερινής ζωής όλων μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας, πήραμε την πρωτοβουλία να εξασφαλίσουμε ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης του Χαϊδαρίου. Στο Εμπορικό Κέντρο Δάσους, στην Πλατεία Δάσους και στον πεζόδρομο της Στρατάρχου Καραΐσκάκη.

<<Χαϊδάρι ξανά>>

 

 

1

 

Ετοιμάζουμε τα γραφεία της παράταξης.

Ένας χώρος ανοιχτός για όλους τους Δημότες για να συζητήσουμε όσα μας απασχολούν και ταυτόχρονα να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον της πόλης μας! Στις 19 Οκτώβρη στις 9 μ.μ. ξεκινάει η λειτουργία τους με ανοικτή εκδήλωση κάλεσμα προς όλους τους Χαϊδαριώτες. Τα γραφεία βρίσκονται επί της Στρ. Καραϊσκάκη 65, στον πεζόδρομο.

<<Χαϊδάρι ξανά>>