ΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ

 

ΜΕ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

 

NDPK

 

 

Σε προεκλογικούς ρυθμούς έχουμε μπει για τα καλά και το βράδυ της Τετάρτης 31ης Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον πρώην Δήμαρχο Αιγάλεω και Υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νεοσύστατο Δυτικό Τομέα της Αθήνας, κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, επισκέφθηκαν σε προγραμματισμένη συνάντηση, τα γραφεία της Β5 ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας) στο Περιστέρι.
Πατούλης και Καλογερόπουλος, συνομίλησαν με τα μέλη του ΔΣ της ΝΟΔΕ, όπως και με τους εκπροσώπους των Τ.Ο. της ΝΔ από τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας. Επικεφαλής της Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου ήταν ο Πρόεδρος κ. Ιορδάνης Αντωνιάδης.
Ο Πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ κ. Δημήτρης Μαυροειδάκος, αφού καλωσόρισε τους Πατούλη και Καλογερόπουλο, άνοιξε την συζήτηση όπου τόνισε ότι τόσο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα παλέψουν με κάθε δύναμη στον μεγάλο αγώνα για την αλλαγή στην Δυτική Αθήνα, προκειμένου να φύγει η αποτυχημένη Περιφερειακή Αρχή της Ρένας Δούρου και ο Γιώργος Πατούλης να είναι αυτός που θα δώσει πνοή στα όνειρα και τις ελπίδες των κατοίκων των υποβαθμισμένων Δυτικών Προαστίων.
Με την σειρά του ο Γιώργος Πατούλης στην σύντομη τοποθέτηση του προς τους παρευρισκόμενους, δήλωσε αποφασισμένος να γυρίσει κάθε γειτονιά της Δυτικής Αθήνας προκειμένου να πείσει και τον τελευταίο πολίτη να στηρίξει την προσπάθεια του ώστε η Περιφέρεια Αττικής να αποκτήσει επιτέλους μια ανθρώπινη και σύγχρονη διοίκηση, ενώ επεσήμανε ότι ο αγώνας είναι συλλογικός, τονίζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς όπως είπε είναι μαθημένος να δίνει δύσκολες, αλλά νικηφόρες μάχες.
Στο πλαίσιο των επαφών ο γνωστός επιχειρηματίας, πρώην Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου και μέλος του ΔΣ της ΝΟΔΕ (Ταμίας και Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας) κ. Τάκης Σπίνουλας (κεντρική φώτο – αριστερά – με τον Γιώργο Πατούλη), είχε κατ’ ιδίαν συνομιλίες, τόσο με τον κ. Πατούλη, όσο και με τον κ. Καλογερόπουλο, όπου εκτός των άλλων, τους έθεσε αρκετά ζητήματα που αφορούν τους κλάδους της εστίασης και των ελευθέρων επαγγελματιών, ενώ ζήτησε και από τους δύο υποψηφίους να δείξουν ιδιαίτερη μέριμνα και ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υποβαθμισμένες περιοχές της Δυτικής Αθήνας. (Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό).

 

 

KTAL

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455

 

 

NP1

 

NP2

 

 

NP3

 

NP4

 

NP5

 

 

KTAL

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455

 

 

NP6

 

NP7

 

 

NP8

 

NP9

 

NP10

 

 

KTAL

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455