ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

 

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΨΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

FRONT

 

 

Σε σύσκεψη εργαζομένων στο ΨΝΑ Δαφνί, μίλησε σήμερα Πέμπτη, 11/04/2019,ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Μιχάλης Σελέκος.

 

Στην ομιλία του ο Μιχάλης Σελέκος, αναφέρθηκε «στις επιπτώσεις που έχουν τόσο οι αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καθώς και των προηγούμενων κυβερνήσεων, όσο και της πλειονότητας των δημοτικών και περιφερειακών αρχών που στηρίζουν ή ανέχονται αυτές τις πολιτικές στη δημόσια υγεία».

 

 

 

 

SELEKOS

 

 

 

 

Αναφέρθηκε επίσης, «στις κινητοποιήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα με πρωτοβουλία του Δ. Χαϊδαρίου για την υπεράσπιση του δικαιώματος του λαού της Δυτικής Αθήνας στη δημόσια υγεία.»

Ανέδειξε τέλος, «την αναγκαιότητα καταδίκης όλων των πολιτικών που ευθύνονται για ό,τι βιώνει ο λαός σήμερα, σε συνδυασμό με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στις Ευρωεκλογές, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και στις βουλευτικές, όποτε και αν γίνουν».

 

 

 

 

SELEKOS1

 

 

 

 

Στη σύσκεψη μίλησε επίσης ο Γιώργος Σιδέρης, ειδικευόμενος γιατρός στο Αττικό Νοσοκομείο και υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

 

 

 

 

KATLEZ