ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

 

FRONT

Συνάδελφοι,

 

Σε συνάντηση που είχαμε με το Δήμαρχο για το θέμα της εξόφλησης της τελευταίας δόσης του επιδόματος των 176€ όπως μας είχε υποσχεθεί και είχε παρθεί και η σχετική Απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε στην πρώτη Αναμόρφωση του προϋπολογισμού να πληρωθούν οι Εργαζόμενοι δεν υλοποιήθηκε.

Μας ανανέωσαν την υπόσχεσή- δέσμευση τους για την 2η Αναμόρφωση.

 

Μετά από πληροφορίες που είχαμε ότι ούτε στην 2η Αναμόρφωση θα μπουν τα χρήματα των Εργαζομένων μιλήσαμε με την Διοίκηση και μας διαβεβαίωσαν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

 

Στην 7η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 3 Απριλίου το θέμα της Αναμόρφωσης ήταν στην ημερήσια διάταξη αλλά αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή για   τεχνικούς λόγους όπως μας σε ενημέρωσαν. Ενώ άρχισαν να μας ¨ζώνουν τα φίδια¨ υπήρξε πάλι η διαβεβαίωση ότι θα μπει στην επόμενη Συνεδρίαση. Στην 8η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8 Απριλίου μπαίνει στην ημερήσια διάταξη το θέμα της Αναμόρφωσης. Την ίδια μέρα και μετά από διάχυτες πληροφορίες περί απόρριψης του θέματος της πληρωμής της τελευταίας δόσης του επιδόματος των 176€ συναντιόμαστε άμεσα με τον Δήμαρχο και μας επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι ξαφνικά ο Δήμος δεν έχει χρήματα και δεν μπορεί να εκπληρώσει την συγκεκριμένη Υποχρέωση του προς τους Εργαζόμενους και ότι θα το θέσει στις άμεσες προτεραιότητες του στο μέλλον χωρίς να μας προσδιορίσει πότε, ενώ η ρητή δέσμευση του ήταν πριν τις Εκλογές.

 

Το ίδιο βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο ξανά θέσαμε το θέμα αλλά αντί για να έχουμε την Συμπαράσταση της Διοίκησης βγήκαμε και ¨χρεωμένοι¨ λέγοντάς μας ότι πρέπει να τους ευγνωμονούμε που δεν μας έκαναν έφεση και ότι είμαστε Υποχρεωμένοι απέναντι του.

 

Βεβαίως με την ανάλογη συμπεριφορά δείχνουν το πόσο εκτιμάνε και συμπαρίστανται στις δίκαιες διεκδικήσεις των Εργαζομένων και όχι με θεατρινισμούς και κροκοδείλια δάκρια στα μέσα ενημέρωσης !!!

 

Σεβόμαστε το Ταμείο του Δήμου αλλά δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ τις Ανάγκες των Εργαζομένων και για αυτό τον λόγο καλούμε τον Σύλλογο Εργαζομένων να προχωρήσει σε Σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την λήψη αποφάσεων των όποιων κινητοποιήσεων μας.

 

 

 

DIMS