Η ΜΠΕΤΣΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

BESOUK

 

 

Αλλαγή σελίδας στον Σύλλογο Ηπειρωτών Χαϊδαρίου "ΔΩΔΩΝΑΙΩΝ ΦΩΣ", καθώς η Αρχιτέκτονας κ. Τζένη Μπέτση (αριστερά στην κεντρική φώτο) είναι η νέα Πρόεδρος, παίρνοντας την «σκυτάλη» από τον κ. Δημήτρη Σούκη (δεξιά στην κεντρική φώτο), ο οποίος ήταν σε αυτό το πόστο για τρεις (3) συνεχόμενες θητείες, έχοντας επιδείξει σπουδαίο έργο.

Η εκλογική διαδικασία είχε γίνει στα γραφεία του συλλόγου στις 7 Απριλίου με την συμμετοχή πολλών μελών, ενώ η συγκρότηση του ΔΣ έγινε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και η νέα σύνθεση του έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μπέτση Τζένη
Αντιπρόεδρος: Σούκης Δημήτρης 
Γραμματέας: Παπαμιχαήλ Ιουλιέτα 
Αν. Γραμματέας: Λιόντος Δημήτρης 
Ταμίας: Τσαμπαλά Βαΐτσα
Μέλος: Κίτσος Βασίλης 
Μέλος: Πάλης Χρήστος

Να σημειώσουμε ότι στις εκλογές της 7ης Απριλίου 2019 τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Για το Δ.Σ.
1. Σούκης Δημήτρης 
2. Μπέτση Τζένη 
3. Τσαμπαλά Βαίτσα
4. Παπαμιχαήλ Ιουλιέτα
5. Λιόντος Δημήτρης 
6. Κίτσος Βασίλης
7. Πάλλης Χρήστος 


Αναπληρωματικοί 
1. Τζώρτζη Βάια
2. Στρατηγόπουλος Ανδρέας
3. Τσιώλης Χρήστος 
4. Χαϊκάλη Ζαμπέτα 


Για την ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. Καλύβα Βασιλική
2. Κιτσώνης Γιάννης
3. Τσόλη Ελένη


Αντιπρόσωποι στην ΠΣΕ
1. Σούκης Δημήτρης 
2. Κρανιώτη - Μόσχου Φωτεινή
3. Πάλλης Χρήστος

Σε επίσημη ανακοίνωση του ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος και πλέον νέος Αντιπρόεδρος στο ΔΣ, κ. Δημήτρης Σούκης, τόνισε τα εξής: «Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, συγκροτήσαμε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας με το οποίο θα συνεχίσουμε το σπουδαίο πολιτιστικό έργο και την προσφορά μας στην ιδιαίτερη πατρίδα μας την Ήπειρο και τους Ηπειρώτες του Χαϊδαρίου. Η απόφαση μου να μην θέσω υποψηφιότητα ξανά, μετά από τρεις συνεχείς θητείες, για την θέση του Προέδρου, παρότι οι συμπατριώτες με τίμησαν με την ψήφο τους αναδεικνύοντας με πρώτο σε σταυρούς και παρότι μου προτάθηκε και από τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσω για ακόμη μια φορά, έχει να κάνει με δύο θέσεις μου που πιστεύω και τηρώ.
Επειδή αφενός πιστεύω ότι στα Δ.Σ. των συλλόγων θα πρέπει να υπάρχει κατά καιρούς ανανέωση με σκοπό το κίνητρο του ενδιαφέροντος και την δραστηριοποίηση νέων ανθρώπων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι δεν χρειάζεται να είμαστε αιωνίως "Πρόεδροι" για να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας στο σύλλογο, πρότεινα μόνος μου να παραμείνω στη θέση του Αντιπροέδρου.
Επίσης ένας δεύτερος λόγος είναι η υπόσχεση μου κατά την καταστατική γενική συνέλευση, όπου πρωτοστάτησα να γίνει η αλλαγή του καταστατικού που τροποποίησε τον περιοριστικό όρο πόσες φορές μπορεί κάποιος να είναι υποψήφιος, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι την ανανέωση στους συλλόγους πρέπει να την πιστεύουμε και να την εννοούμε χωρίς να μας την επιβάλουν οι καταστατικές διαδικασίες.
Με το παραπάνω σκεπτικό εισηγήθηκα, Πρόεδρος για αυτή τη θητεία να είναι η Τζένη Μπέτση, μέχρι τώρα Γραμματέας του συλλόγου η οποία με στήριξε αμέριστα όλο το προηγούμενο διάστημα και έχει προσφέρει σημαντικότατο έργο. Επίσης κατέθεσα μία ολοκληρωμένη πρόταση και για τις υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου οι οποίες και υπερψηφίστηκαν τελικά. … Όλοι μαζί θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας για να συνεχίσει ο Σύλλογος μας να είναι ο καλύτερος συλλόγος του Χαϊδαρίου με ακόμη πιο πλούσια έργο. Καλή μας επιτυχία!!!».

LEMOK