Επισκέψεις στο 1ο Γυμνάσιο, στο 1ο Δημοτικό σχολείο και στο 15ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Χαϊδαρίου πραγματοποίησαν στελέχη της Τράπεζας Χρόνου  προκειμένου να ενημερώσουν για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου.                 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ.Κωνσταντίνο Τσεκούρα για  τον εποικοδομητικό διάλογο και την ευαισθησία που έδειξε για τους συνανθρώπους μας αλλά και το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία τους. Ο κ. Τσεκούρας, θέλησε να ενημερωθεί λεπτομερώς για τις κοινωνικές δομές, έτσι ώστε να μπορέσει με τη σειρά του να ενημερώσει τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου.
Τους ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία που έχει ως τελικό αποδέκτη τον συνάνθρωπο.                                                                       
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».
Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr )
(Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης)