Ο ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ASTULTR

 

 

Όπως, αρχικά ο ίδιος έκανε γνωστό από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB αργά το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2019, με ανάρτηση του σήματος του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στο προφίλ του, ο Γιάννης Κυπραίος, είναι ο νέος προπονητής του χαϊδαριώτικου σωματείου ενόψει του πρωταθλήματος 2019-2020 στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

 

Προχθές είχαμε την αποχώρηση του Θανάση Πατρικίδη, ο οποίος είχε μείνει στον πάγκο του ανδρικού τμήματος για 1,5 χρόνο περίπου και η εξέλιξη αυτή οδήγησε τους ιθύνοντες του Αστέρα Χαϊδαρίου να κινηθούν άμεσα προκειμένου να καλύψουν το κενό και ειδικά τώρα που υλοποιείται ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Τελικά το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου η ομάδα της πόλης μας ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Κυπραίο, ο οποίος, για την ιστορία, είναι ο 3ος προπονητής που αναλαμβάνει το σωματείο στην επίσημη αυτή 4ετή παρουσία του στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ. Αρχικά για 1,5 χρόνο στον πάγκο ήταν ο Βασίλης Τσιάκαλος, ακολούθησε η παραμονή του Θανάση Πατρικίδη για 1,5 χρόνο και πλέον τα σκήπτρα πήρε ο Γιάννης Κυπραίος, ο οποίος ξεκίνησε ήδη να σχεδιάζει την επόμενη μέρα του Αστέρα Χαϊδαρίου.

 

Ο Γιάννης Κυπραίος τα τελευταία έτη εργάστηκε σε σωματεία της ΕΠΣ Πειραιά, όπου και αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια. Ο εν λόγω τεχνικός έχει περάσει από τους πάγκους, της Πειραϊκής, της ΑΕ Χατζηκυριακείου με την οποία πανηγύρισε άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, των Λεόντων Καμινίων και της Δάφνης Ταμπουρίων.

 

Ο Γιάννης Κυπραίος τα επόμενα 24ωρα θα έχει συνεχείς επαφές με τους παράγοντες της νέας του ομάδας, προκειμένου να τεθούν οι μεταγραφικοί στόχοι, αλλά και με τον Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας κ. Χρήστο Γιώτη, καθώς στον σύλλογο υλοποιούν – από την αρχή της παρουσίας του σωματείου στην ΕΠΣΑ – το πλάνο για ενεργή συμμετοχή παικτών από τις ακαδημίες στο ανδρικό τμήμα.

 

Επίσης, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, Προπονητής Τερματοφυλάκων τόσο στις ακαδημίες του συλλόγου, όσο και στο ανδρικό τμήμα, ανέλαβε ο Χάρης Σταυρίδης, ο οποίος έχει ιδιαιτέρως εξαιρετικό βιογραφικό στον συγκεκριμένο τομέα. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χάρης Σταυρίδης έχει διατελέσει και μέλος του τεχνικού τιμ της SKODA Ξάνθη επί θητείας του Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο της Θρακιώτικης ΠΑΕ, όπως επίσης και άμεσος συνεργάτης / προπονητής στις ακαδημίες του Παναγιώτη Γκουτσίδη, παλαίμαχου παίκτη της Ξάνθης, ο οποίος για την ιστορία, στις αρχές της δεκαετίας του 90 αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

ULTR