ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2019-2020

PIZZA YESS ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

YEAST

 

 

Η PIZZA YESS, γίνεται όλο και πιο γνωστή, εκτός από την πόλη μας το Χαϊδάρι όπου εδρεύει, και στα όμορα Δυτικά Προάστια της Αγίας Βαρβάρας και του Αιγάλεω (αλλά και στα όρια με Κορυδαλλό και Περιστέρι), όπου έχει επεκτείνει με επιτυχία την διάθεση των προϊόντων της μέσω της υπηρεσίας ντιλίβερι. Για την πόλη μας, όμως, το Χαϊδάρι, η εν λόγω επιχείρηση βρίσκεται στην γευστική κορυφή στο είδος της και αποτελεί Leader στην υπόθεση Πίτσα!

Πέρα, όμως, από το καθαρά επιχειρηματικό πλαίσιο, η PIZZA YESS, ενισχύει και την στρατηγική της στο τομέα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, θέλοντας να συμβάλλει με διάφορους τρόπους στις πόλεις όπου έχει ενεργή παρουσία. Έτσι, με γνώμονα αυτή την φιλοσοφία η PIZZA YESS και ο ιδιοκτήτης της κ. Μπάμπης Κούτρας, δείχνοντας την «δική της» ευγνωμοσύνη, αλλά και παράλληλα την εταιρική αλληλεγγύη της, ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας για την σεζόν 2019-2020 με την ομάδα ποδοσφαίρου του Αστέρα Χαϊδαρίου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ήταν ένα ακόμη βήμα αλληλεγγύης του νεαρού συμπολίτη μας Χαράλαμπου Κούτρα προς την κοινωνία της πόλης μας και προς την αθλητική νεολαία του Χαϊδαρίου, όπου η επιχείρηση του στηρίζει κάθε τι γνήσιο, ενεργό και αληθινό.

Στην κεντρική φώτο, ο ιδιοκτήτης της PIZZA YESS, Χαράλαμπος Κούτρας και η εκπρόσωπος του Αστέρα Χαϊδαρίου, Πολ. Μηχανικός, Νίκη Κυριαζοπούλου, από την συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας, όπου οι δύο πλευρές επισημοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

 

•              PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά στο Χαϊδάρι από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza

 

 

 

PIZYPD

 

Να σημειώσουμε ότι, οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει την συνεργασία τους από τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2018, όπου στην άνωθεν σχετική φώτο απεικονίζονται, από αριστερά, η Νίκη Κυριαζοπούλου, ο Μπάμπης Κούτρας και ο Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου, Γιάννης Αρβανίτης.

 

 

YESSNEW