ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Ο “SIR” ΜΑΝΤΑΚΙΔΗΣ!

SIRIPOD

 

 

 

Πολυπράγμων και… ανήσυχο μυαλό (καθότι Υδροχόος), ο επονομαζόμενος – και όχι αδίκως – sir Γιάννης Μαντακίδης (σχετική – σοβαρή φώτο – πάνω αριστερά), ο οποίος πέρα από αστός (μεγαλωμένος στην Βουλιαγμένη Αττικής), από λαμπρός επιστήμονας (απόφοιτος του περίφημου Πολυτεχνείου Πατρών) και μέλος του διεθνούς τζετ – σετ (με δεκαετή παραμονή στην Γηραιά Αλβιόνα), έχει ιδιαίτερη αγάπη και στα ζώα.

Κάπως έτσι είχαν ξεκινήσει και οι περίφημες συζητήσεις μας και ανταλλαγές απόψεων – φιλοσοφιών, καθότι στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB (ονομασία John Percy / μπορείτε να το αναζητήσετε για του λόγου το αληθές), είχε δώσει το όνομα της γάτας του. Η αγάπη του για τα ζώα, βέβαια, ήταν ευρύτερη και ιδιαίτερα για τα άλογα.

Τα παραπάνω για τον πρόλογο, προκειμένου να συνδέσουμε τον Sir με τα άλογα.

Και επειδή μέρα που είναι σήμερα, Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019, και έχει επίσημο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ, ο Γιάννης Μαντακίδης, δεν παρέλειψε να μας μεταφέρει την πρόταση του, την οποία πόνταρε κιόλας.

Στην κούρσα με το νούμερο 29 του ΟΠΑΠ (έναρξη στις 7.15 το απόγευμα), ο Γιάννης Μαντακίδης προτείνει το αουτσάϊντερ άλογο Νο 6, ονόματι High Commisioner!

Ξέρετε, ο Sir, με την διαφορετική οπτική του,… βλέπει εκεί, που ίσως δεν βλέπουν οι άλλοι. Οπότε αβίαστα τον ρώτησα – επειδή γνωρίζω ότι πάντα επιχειρηματολογεί και στηρίζει την άποψη του – «Και γιατί Sir Γιάννη το αουτσάίντερ;

- «Το συγκεκριμένο άλογο είχε αγοραστεί ακριβά, παίχτηκε πολλά στο ντεμπούτο του, αλλά δεν δικαίωσε τότε τις προσδοκίες. Αργότερα υποβλήθηκε σε εγχείρηση αναπνευστικού, επανήλθε και νομίζω ότι σε αυτή την κούρσα, σύμφωνα με τα αγωνιστικά – τεχνικά στοιχεία, μπορεί να πετύχει κάτι», υπερθεμάτισε ο πάντα ενημερωμένος Γιάννης Μαντακίδης, ο οποίος προφανώς είδε ότι και η προσφορά του ΟΠΑΠ είναι σε πολύ καλά επίπεδα και συμφέρει τον παίκτη!

 

 

NIKOKDd